Inspirasjon og tips

Lær mer om hvordan bedriften din kan effektivisere kundedialog og forenkle kjøpsreisen med mobile kommunikasjons- og betalingsløsninger

Våre bloggartikler

Gjør betalingen for lading av el-bil enda enklere

Med Strex som betalingsmetode trenger kundene dine kun mobilnummeret sitt for å betale, og beløpet belastes mobilregningen – ingen app, bankkort eller konto i banken. Med Strex kan kundene betale via både app, web eller SMS.

Les mer

Juleartikkel 2023: SMS gjør det enkelt å gi til noen som trenger det

De fleste av oss forbinder julen med å være sammen med familie og venner, god mat og julegaver, men dessverre er det ikke alle som har det slik. Les mer om hvordan du kan gjøre en forskjell her.

Les mer

Støtt Utviklingsfondets julekampanje

Vår kollega, David Akerø, har den siste tiden jobbet tett med Utviklingsfondet i forbindelse med deres nye julekampanje. Strex har satt opp en betalingsløsning, Strex Checkout, hvor Utviklingsfondet kan selge et fysisk produkt uten å sette opp en nettbutikk. I tillegg til at kampanjen er på Utviklingsfondets nettside, ble det sendt ut SMS med lenke til landingssiden hvor de som åpner lenken kan kjøpe direkte på siden.

Les mer

Hvordan lykkes med SMS-markedsføring – Tips fra Modish

Modish AS, partner og kunde av Strex, har lang erfaring og bred kompetanse innenfor SMS-markedsføring. Modish AS er et norsk selskap som har utviklet en plattform for kundeprogram og målrettet kommunikasjon mot eksisterende og nye kunder.

Les mer

Frigg om Måltier’n – Strex nye støtte- og varslingstjeneste for idretten

Frigg er nå ute med vår nye støtte og varslingstjeneste for idrettslag: Måltier'n. Les hva de syntes om vår nye løsning som gjør det enkelt å samle inn penger til idrettsklubben via SMS

Les mer

Nicholas deler sine eksperttips til SMS-markedsføring

Black Friday nærmer seg, har du markedsføringsstrategien klar? Vår kollega Nicholas, Business Development Manager, deler sine eksperttips til SMS-markedsføring i denne artikkelen.

Les mer

Derfor bør din bedrift ha Strex som betalingsløsning

Vår kollega David Akerø forteller hvorfor din bedrift bør ha Strex som betalingsløsning.

Les mer

Telenor og Strex først ute med RCS-kampanje i Norge!

Strex bisto Telenor med oppsett og gjennomføring, og deretter fulgte Telenor opp kundene som benyttet seg av tilbudet i kampanjen.

Les mer

Juleartikkel 2022: Gi en julegave til noen som virkelig trenger det

Gled noen ved å gi en gave som gjør en ekte forskjell. Det er enkelt å gi et bidrag til et godt formål med SMS, og la det være julegaven til noen som trenger det. Organisasjonene under er noen av de som kjemper for å gjøre en forskjell.<br />

Les mer

Telenor og Strex lanserer nye RCS tjenester – fremtidens SMS

RCS, Rich Communication Services, blir sett på som fremtidens SMS, og oppgraderer den tradisjonelle SMS-en med en rekke funksjoner.

Les mer

6 tips til SMS-utsendelser til Black Friday og Cyber Monday

Er du smart, bruker du SMS til å snakke med kundene dine – for telefonen har de uansett med seg. Så er spørsmålet; hva skriver du i SMSene du sender ut?

Les mer

SMS-plattformen Strex Connect får nytt brukervennlig og intuitivt design

I løpet av august lanserer Strex et nytt design for SMS-plattformen Strex Connect. I forbindelse med produktutviklingen har flere avdelinger vært involvert for å oppnå det beste resultatet

Les mer

Juleartikkel 2021: Små SMS-donasjoner kan gjøre en stor forskjell i julen

Det er dessverre en del som møter julen med ensomhet og uforutsigbarhet. Vær med å bidra til at flere får en hyggelig julefeiring. Visste du at du kan bidra bare ved hjelp av mobilen din?

Les mer

Disse betalingsløsningene tilbyr vi

Gode produkter eller tjenester er ikke nok – skal kundene velge deg, er enkle og effektive betalingsløsninger helt avgjørende.

Les mer

Slik gir du småbarnsforeldre stressfri betaling

Gir du småbarnsforeldre en litt enklere hverdag og hvilepuls ved betaling – så har du en venn (kunde) for livet!

Les mer

Slik setter du opp en SMS-kampanje som konverterer

Smarte markedsførere forstår verdien av å bruke SMS for å få flere klikk, svar og salg på sine markedsføringskampanjer. SMS har en åpningsrate på 98 % og det er nesten åtte ganger mer sannsynlig å få svar på SMS enn på e-post!

Les mer

4 ting du bør tenke på ved valg av SMS gateway-leverandør

Med mange ulike leverandører av SMS gateway-tjenester er det vanskelig å vite hvilken leverandør du skal velge, og hvordan du velger en som passer akkurat for ditt bruk. Derfor har vi nå satt opp 4 tips vi mener kan hjelpe deg på vei for å velge rett leverandør for deg.

Les mer

5 tips til din neste SMS-kampanje

Når man skal markedsføre via SMS er det flere faktorer en burde tenke på. Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan gjennomføre din neste SMS-kampanje.

Les mer

SMS varsling på 3 smarte måter

SMS er en av de raskeste og sikreste måtene å kommunisere med kundene dine på. SMS-en er unik på mange måter, også fordi den passer til alle telefoner! Her kan du lese om 3 beste måter å benytte SMS varsling på.

Les mer

Sånn treffer du millennials med en enklere betalingsløsning

For millennials kan teknologi være en avgjørende kjøpsfaktor. Ikke fordi de er så bortskjemte, men fordi teknologien har gjort hverdagen enklere. Her er våre 4 viktigste kriterier når vi handler med mobilen.

Les mer

Juleartikkel 2020: Små SMS-donasjoner kan gjøre en stor forskjell i julen

Mange har fått hverdagen snudd på hodet, men det er også de som møter julen med den samme ensomheten som i fjor. Visste du at du kan bidra til at de får en hyggelige julefeiring, bare ved hjelp av mobilen din?

Les mer

Kundelojalitet kan ikke kjøpes, den må fortjenes

Det er ikke nok å sette opp en kundeklubb for så å la den støve ned i et hjørne av markedsmiksen. Dette er våre 3 beste tips til å bruke kundeklubben for å øke kundelojaliteten!

Les mer

La kundene dine betale trygt, enkelt og kontaktløst

Stadig flere ønsker kontaktløs betaling for varer og tjenester. Med Strex mobilbetaling trenger kundene dine verken bankkort eller betalingsapp for å gjennomføre et kjøp. Alt de trenger er mobilen.

Les mer

5 tips for å komme i gang med SMS-markedsføring

Statistikk viser at 95 % av alle SMS blir lest innen 3 minutter, og det er ingen hemmelighet at SMS kommunikasjon er en effektiv kanal. Men det er viktig å trå varsomt, og følge en god strategi.

Les mer

Hvorfor bør du bruke SMS-markedsføring?

Ifølge Telenor sjekker de fleste nordmenn mobilen sin hvert sjette minutt. Det betyr at med SMS kommunikasjon kan du nå en potensiell kunde 10 ganger i timen. Alle ønsker å nå gjennom med budskapet sitt.

Les mer

Hvorfor velge Strex

Før du velger en leverandør stiller du deg sikkert dette spørsmålet: Hvorfor skal jeg velge akkurat dem? For mange handler det om trygghet, kjennskap og kompetanse. Hvem er leverandøren, og hvordan kjenner du til dem?

Les mer

Så enkelt kommer du i gang med Strex Connect og SMS markedsføring

Har du tre minutter til overs? Det er tiden det tar å komme i gang med SMS-markedsføring! Men i en hektisk hverdag har du kanskje ikke tre ledige minutter.

Les mer

Hvordan bruke SMS til varsling, påminnelser og bekreftelser

Mobiltelefonen er den ene gjenstanden du alltid har med deg. Derfor er SMS en enkel måte å nå blant annet ansatte, kunder og innbyggere på, når det haster som mest, eller det er viktig at budskapet blir lest.

Les mer

Hvordan få flere salg med SMS-markedsføring?

99% av alle nordmenn eier en smarttelefon, og globalt har over 7 milliarder mennesker en mobiltelefon. Men det er likevel viktig å ha en god strategi for å øke salget. Her er våre 6 beste tips.

Les mer

Beskytt merkevare med sikker SMS fra Strex og mobiloperatørene

Bruker du SMS plattformen Strex Connect, kan Strex i samarbeid med mobiloperatørene sørge for at din merkevare eller bedriftsnavn ikke kan stå som avsender på falske SMSer.

Les mer