Disse betalingsløsningene tilbyr vi


Publisert 11.11.2021
Gode produkter eller tjenester er ikke nok – skal kundene velge deg, er enkle og effektive betalingsløsninger helt avgjørende.

«Er fokuset på kunden og ambisjonene vekst, er Strex et naturlig valg. For hvis du ikke har gode, fleksible måter å få betalt på, så har det mindre å si hvor bra produktet ditt er. Du har et kort vindu der kunden er i betalingsmodus, så det gjelder å utnytte det slik at betalingen blir så friksjonsfri som mulig for sluttkunden. Her er Strex et enkelt og smidig valg – vi er glad i Strex.» Ludvig Eide, EasyPark. Les mer om hvordan EasyPark benytter seg av Strex betaling direkte i deres egen app her.

Strex betalingsløsninger er perfekt for små hverdagskjøp, som kinobilletter, elbil-lading, parkering, bussbilletter, digitale abonnementstjenester og automatkjøp. Kunden blir belastet mobilabonnementet sitt, og trenger ikke å oppgi kortinformasjon eller logge seg inn i annen app. Lett som en plett!

Disse betalingsløsningene tilbyr vi;

Effektiv betaling via nettsiden din

Web betaling kan benyttes på alle nettsteder som tar betalt for en tjeneste eller et produkt. La kundene dine enkelt handle fra deg med bare et klikk og uten å måtte skrive inn flere sifre. Skal du for eksempel på kino kan du betale kinobilletten via Filmweb med Strex. Skal du kjøpe VG+ for å lese toppsakene til VG kan du enkelt betale med Strex. Tilby kundene dine straks betaling med Strex – også på nett!

Ta betalt rett fra appen

App betaling kan i likhet med web betaling benyttes i alle apper som tar betalt for en tjeneste eller et produkt. I dag kan kunder blant annet betale med Strex for parkering hos EasyPark og for abonnement hos Fabel eller Pickatale. Alt kunden må gjøre er å velge Strex som betalingsmåte i appen, så belaster vi mobilregningen for beløpet.

Betal med ett klikk

Med One Click Payment fra Strex kan du enklere ta imot betaling fra kunder som surfer på mobilnettet. One Click Payment er helt uavhengig av tredjepart og dermed kan kunden din akseptere et kjøp direkte via en digital annonse på et nettsted eller i en app. Dette gjør One Click Payment til en forenklet betalingsmåte for blant annet banner- og displayannonser, og kjøp av digitale varer og tjenester.

One Click payment passer godt til salg av digitale varer og tjenester som abonnement på streamingtjenester, lydbøker og nettaviser, motta donasjoner og gaver til foreninger, lag eller organisasjoner, og større lanserings- eller salgskampanjer.

SMS betaling

SMS er en fleksibel, enkel og trygg betalingsløsning som fungerer for alle – når som helst og hvor som helst. Ved SMS betaling får kunden din oppgitt et kodeord de skal sende til et fire sifret kortnummer.

SMS betaling brukes i dag blant annet for å stemme på din favoritt i Skal vi danse, donere penger til Leger Uten Grenser eller bestille et abonnement hos Pickatale. Alt kunden din trenger er mobilen.

Donasjon via app, web eller SMS

Med Strex Donasjon er det enda enklere å være giver. Med bare noen tastetrykk kan giveren støtte organisasjonen din med ønsket beløp, betale for medlemskap, fadderskap eller kjøpe symbolske gaver. Giverbeløpet belastes mobilregningen til giveren og organisasjonen får pengene rett på konto. For deg som giver er SMS dialog samlet i en og samme løsning.

Når du sender en SMS, eller gir en gave til Sykehusklovnene, Redd Barna eller Noah, skjer handlingen gjennom løsningen vår.

Betalingsløsning for folk på farta

Strex betaling er den mest effektive betalingsløsningen for folk på farta! Ta gjerne kontakt dersom dere vurderer en av disse løsningene for deres tjenester, vi bistår gjerne i å kartlegge hva som dekker deres behov aller best.

vare-betalingslosninger-cta