La kundene dine betale trygt, enkelt og kontaktløst

Med Strex mobilbetaling trenger kundene dine verken bankkort eller betalingsapp for å gjennomføre et kjøp. Alt de trenger er mobilen. 

Woman using smartphone while walking to her car in outdoor car park in city

Publisert 15.12.2020
På kort tid har vi endret både rutiner, vaner og holdninger – også når det gjelder transaksjoner og kjøpsmønster. Stadig flere ønsker kontaktløs betaling for varer og tjenester uten å komme i kontakt med hverken personer, betalingsterminaler eller penger.  Dette kan by på utfordringer for noen tjenester, om man ikke finner en god løsning for kontaktløs betaling.

Hvordan betale kontaktløst?

Det finnes flere metoder for kontaktløs betaling, for eksempel tæpping av bankkort, via en betalingsapp eller forhåndsbetaling på nett ved leveranse av varer. Men disse løsningene krever blant annet oppsett av betalingsterminal, oppetid i betalingsappen, at telefonen støtter bruk av app eller at kunde logger inn og registrerer kortinformasjon. Det er heller ikke alle som er komfortable med å betale via en app på telefonen sin, og for mange bedrifter er det utfordrende at kunden må forlate deres egen plattform for å betale – dette skaper et ekstra ledd i kjøpsprosessen.

«Etter regjeringens annonsering av tiltakene for å bekjempe koronaviruset, hadde vi behov for en kontaktløs betalingsløsning på våre busser for den kundegruppen som ikke kan bruke vår betalingsapp. I løpet av få dager, fikk vi satt opp en fleksibel og enkel løsning for betaling av bussbilletter via SMS med Strex. I dag bruker vi løsningen også for SMS-betaling for leveranse av varer i distriktene. Vi er fornøyde med løsningen og hvordan Strex har tilpasset løsningen for oss» Konrad Lillevevang, Seksjonsleder, Møre og Romsdal Fylkeskommune og Fram kollektivtilbud.

Enkelt, forutsigbart og trygt med Strex

Mobiltelefonen har vi som forbrukere alltid med oss, og i den har vi all informasjon vi trenger for å gjennomføre et kjøp – helt uten kontakt med annet enn egen telefon. Dette er både trygt, enkelt og effektivt. Velg mellom direkte betaling i egen app eller nettside, eller betaling via SMS. Kunden blir belastet mobilabonnementet sitt, og trenger ikke å oppgi kortinformasjon eller logge seg inn i annen app.

Nye betalingsmuligheter for kjøp av varer og tjenester

Strex brukes i dag av over 700 brukersteder til kontaktløs betaling av blant annet bussbilletter via SMS, til parkering og lading av elbil med blant annet Easypark-appen, artikler hos VG+, og abonnementsbetaling av lydbøker hos Fabel.

«Er fokuset på kunden og ambisjonene vekst, så burde Strex være et naturlig valg. For hvis du ikke har gode, fleksible måter å få betalt på, så har det mindre å si hvor bra produktet ditt er. Du har et kort vindu der kunden er i betalingsmodus, så det gjelder å utnytte det slik at betalingen blir så friksjonsfri som mulig for sluttkunden. Her er Strex et enkelt og smidig valg – vi er glad i Strex.» Ludvig Eide, EasyPark. Les mer om hvordan EasyPark benytter seg av Strex betaling direkte i deres egen app her.

Stadig flere oppdager Strex mobilbetaling som et alternativ til kontaktløs betaling, blant dem er nye initiativ som digitale konserter med Koronerulling og KLANG hvor deltakere på konserten kan bidra via SMS.

Alt har vært knirkefritt med Strex teamet. Neste gang jeg skal gjøre noe som har med donasjon å gjøre, skal jeg kjøre «copy paste» med løsningen Strex. Det var verdifullt for gjennomføringen av prosjektet at vi kom i gang med Strex helt fra starten, og at Strex snudde seg såpass raskt. Vinn-vinn for alle parter!”, sier Christer Falck, initiativtaker til Koronerulling.

 

Ønsker du å vite mer om SMS betaling? Les mer her

 

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har en svært dedikert bedriftssupport. Vi jobber med kunden og prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift. Snakk med en av våre rådgivere i dag.

 

CTA knapp

 

Les mer om hvilke gevinster andre kunder har opplevd med Strex:

Strex har vært foretrukket betalingsløsning for SlagAppens medlemmer 

Enkel og rask onboarding gjorde at EasyPark ønsket å ha Strex som en av sine betalingsløsninger i appen sin