Slik gir du småbarnsforeldre stressfri betaling


far som bærer sønnen sin og ser på telefonen

Publisert 27.09.2021
Gir du småbarnsforeldre en litt enklere hverdag og hvilepuls ved betaling – så har du en venn (kunde) for livet!

I en hektisk hverdag er det helt avgjørende for småbarnsforeldre med raske, effektive og sikre betalinger av hverdagskjøp som parkering, bussbillett eller lydbokabonnement. Med en sømløs kjøpsreise holder du på kunden, og sikrer betalingen fra travle småbarnsforeldre i farta! (Tips! Dem er det mange av)

Vi har alle kjent på perioder med stress og slitt med å få hverdagen til å gå opp. Manglende nattesøvn, krevende jobber, lang reisevei, kaotiske middager og daglige rutiner. Tilrettelegg for en effektiv betaling av hverdagskjøpene, gi kundene dine en liten pust i bakken, litt lavere puls- og du har lojale kunder i lang tid!

Sikkerhet er viktigere enn noen gang

Sikkerhet snakkes om i media, på jobb, og i middagsselskaper. Vi hører historier om folk som har fått frastjålet kortinformasjonen eller identiteten sin, og grøsser over tanken på at det kan skje oss selv. Disse tankene gjør oss skeptiske til å gi bort kortdetaljer og personlig informasjon til ukjente nettsider og apper.

Derfor er behovet for å vite at vi handler gjennom en stabil og sikker løsning veldig viktig. Vi er vel alle enige i at vi ønsker oss betalingsløsninger som vi kan stole på, og som vi vet har et ekstra lag av beskyttelse når digitale transaksjoner gjennomføres. Betalingsløsninger som belastes mobilregningen kan vi føle oss trygge på, nettopp fordi vi slipper å gi fra oss kortinformasjonen vår til en ukjent nettside eller app. Derfor tilbyr vi straksbetaling med Strex!

Se for deg at billettene til den nye filmen du og mannen din endelig skal se, kommer ut for salg. Dere har bare barnevakt den ene dagen, og du vet at denne filmen er veldig populær. Raskt finner du gode plasser i kinosalen, legger billettene i handlekurven og gjør deg klar for betaling. Så klatrer plutselig sønnen din opp på fanget ditt- han vil lese en bok. Du skynder deg for å gjennomføre kjøpet, for du vet at filmen blir utsolgt, men lommeboken ligger i gangen og sønnen din rikker seg ikke.

Telefonen er heldigvis i baklomma (som alltid), og heldigvis kan du bruke den i betalingsløpet. Hva er vel bedre da enn at du kan betale raskt, sikkert og effektivt med Strex? Snakk om sømløst! Alt du må gjøre er å verifisere at du er du med en kode på SMS. Beløpet blir belastet mobilregningen – enklere blir det ikke. Fornøyd mamma, fornøyd mann og fornøyd 2-åring på fanget.

Se hvordan Strex betalingsløsning for web gjennomføres: 

Småbarnsforeldre unngår tidstyver

Når man har en hverdag som er såpass krevende, kaotisk og stressende, er det viktig at det ikke kommer noen tidstyver som tar over dagen. Visste du at det tar rundt 15 sekunder å gjennomføre en betaling med bankkort, men med telefonen tar det nøyaktig 6 sekunder? Det er 9 sekunder som vi setter mer pris på i en hektisk hverdag. Det gir oss en pust i bakken, litt lavere puls, og bedrifter en venn (lojal kunde) for livet.

vare-betalingslosninger-cta