SMS gjør det enkelt å gi til noen som trenger det

Publisert 14.12.2023
De fleste av oss forbinder julen med å være sammen med familie og venner, god mat og julegaver, men dessverre er det ikke alle som har det slik. Mange trenger din hjelp nå, og med SMS er det enkelt å gi til noen som virkelig trenger det. Organisasjonene Amnesty og Redd Barna kjemper og står på for å gjøre en forskjell. Bli med og gjør en forskjell du også.

Amnesty: THE POWER OF YOU

Støtt Amnesty: send SMS med kodeord FRIHET til 2115 for å gi 200 kr.

Akkurat nå er det mange som kjenner på at verden er litt mørk. I Iran kjemper de fortsatt for kvinne, liv og frihet, mens bomber og raketter slippes over Gaza og Ukraina. Og dessverre er det ikke bare her vanlige mennesker blir utsatt for krig, konflikt og maktovergrep.

Over hele verden blir mennesker fratatt friheten sin – muligheten til å ta valg for fremtiden, til å leve i trygghet. Derfor trenger vi mennesker som deg til å hjelpe oss med å spre lys i mørket.

Støtten vil bidra til at Amnesty kan etterforske brudd på menneskerettighetene over hele verden – i krig, konflikt og andre steder der urett skjer. Det vil bidra til at de mest sårbare gruppene får en stemme.

Med hjelp fra nye og eksisterende støttespillere, vil Amnesty fortsette arbeidet for at alle skal ha de samme rettighetene. Les mer om Amnesty International her.

 

Redd Barna: Varm et barn gjennom vinteren.

Støtt Redd Barna: send SMS med kodeord VARME til 2230 for å gi 200 kr.

Akkurat nå jobber Redd Barna for å skaffe barn og familier varme klær, vinterstøvler, ullpledd, varmeovner og annen beskyttelse som gjør dem i stand til å overleve vinteren som er på vei.

Men vi trenger din hjelp! Alle gaver gjør en forskjell for barna som gruer seg til vinteren. Les mer om Redd Barna her.

Hva er Strex?

Strex er glade for å kunne tilrettelegge for organisasjoner slik at givere enkelt kan gi donasjon via SMS. Strex er en betalingsmetode som er eid av mobiloperatørene Telenor, Telia og Ice. Det eneste du trenger for å betale er mobilnummeret ditt, og beløpet belastes din mobilregningen. Les mer om Strex her.