Små SMS-donasjoner kan gjøre en stor forskjell i julen

Publisert 08.12.2021
Det er dessverre en del som møter julen med ensomhet og uforutsigbarhet. Vær med å bidra til at flere får en hyggelig julefeiring. Visste du at du kan bidra bare ved hjelp av mobilen din?

Donasjoner via mobilen

Julen er høytiden vi forbinder med hyggelige familieselskaper, mye god mat og små hemmeligheter vi legger under treet. For flere organisasjoner er dette den viktigste og mest hektiske tiden av året. Organisasjoner, som Redd Barna og Leger Uten Grenser, arbeider for å hjelpe de som trenger det mest. Dette kan de få til ved hjelp av donasjoner og gaver fra deg og meg.

Varm et barn til jul med én enkel SMS

I «årets viktigste juledugnad» skal Redd Barna gi varme og trygghet til 100.000 barn før jul!

Denne julen blir tusenvis av barn tvunget til å leve i krig, nød og kulde. Mange av dem mangler varme klær, husly og trygghet. For endel av dem vil situasjonen bli livstruende.

Du kan gi ditt bidrag ved å sende SMS med kodeord «VARME» og valgfritt beløp til 2230. F.eks.: «VARME 300». Skriver du bare «VARME» blir du trukket 200 kroner. Se også www.reddbarna.no

Vær med å støtte livsviktig arbeid

Leger Uten Grenser er en medisinsk nødhjelpsorganisasjon med prosjekter i over 70 land. De rykker ut ved kriser og gir helsehjelp til dem som trenger det mest. Leger Uten Grenser er blant annet til stede i krig og konfliktsoner, i områder som er rammet av naturkatastrofer og i land med svakt helsevesen. Leger Uten Grenser arbeider ikke bare i akutte kriser, men også langsiktig med de glemte krisene.

Slik kan du støtte arbeidet til Leger Uten Grenser med SMS:

For enkeltgave: send SMS med kodeord “STØTT” til 2177. Da støtter du Leger Uten Grenser med 150 kroner. Dersom du som giver ønsker å støtte med et annet beløp, kan du sende SMS med “STØTT” etterfulgt av ønsket beløp.

For å bli fast giver: Send SMS med kodeord “LUG” etterfulgt av månedlig beløp til 2177.

Foto: Leger Uten Grenser/Vincenzo Livieri

Gaver til Leger Uten Grenser gjør det mulig for organisasjonen å, til enhver tid, gi livsviktig medisinsk hjelp der behovet er størst.

Med Strex Donasjon kan givere, med noen enkle tastetrykk, støtte arbeidet til organisasjoner med mobilen sin. Med mobilen kan de velge å betale for et fast medlemskap og fadderskap eller bidra med et symbolsk beløp en gang. Enklere blir det ikke.

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en varm og raus julefeiring!

Gledelig jul!