Hvorfor velge Strex

Fordi vi gir deg kompetanse, trygghet og dedikasjon.

Mann hører på musikk

Publisert 16.12.2020
Før du velger en leverandør stiller du deg sikkert dette spørsmålet: Hvorfor skal jeg velge akkurat dem? For mange handler det om trygghet, kjennskap og kompetanse. Hvem er leverandøren, og hvordan kjenner du til dem? Hva står de for, og hva kan de?

Med solide eiere som Telenor, Telia og Ice i ryggen, og 20 års erfaring med mobile betalingsløsninger og SMS betaling, SMS markedsføring og SMS gateway er det nettopp trygghet du får med Strex. Og selv om vi har lang erfaring, er teknologien vår ny. Det betyr at løsningene er oppdaterte, effektive og brukervennlige.

«Strex Connect er helt fantastisk, og de har en helt enestående kundeservice. Det har rett og slett vært et veldig bra samarbeid. De er utrolig imøtekommende, og vi fikk muligheten til å tilpasse den løsningen som passet best for oss», sier Kristian Nørstenæs fra SlagAppen.

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus med god oppfølging, og vi har en dedikert kundesupport. Vi jobber med kunden, vi snur oss raskt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift. Les mer om Strex her.

Strex Connect – SMS dialog, varsling og markedsføring for både små og store bedrifter.

Med Strex Connect kan du enkelt sende SMS til kundene dine med egendefinert tekst, og du får tilgang til statistikk og data. Selve systemet er svært brukervennlig, effektivt og oversiktlig.

Ønsker du å vite mer om Strex Connect?

eller

Knapp med teksten opprett konto