Gjør betalingen for lading av el-bil enda enklere

Med Strex som betalingsmetode trenger kundene dine kun mobilnummeret sitt for å betale, og beløpet belastes mobilregningen – ingen app, bankkort eller konto i banken.


Publisert 15.02.2024

Betaling via app, web eller SMS

Henrich Neumann, Strex

– Alle leverandører av el-bil ladestasjoner bør vurdere Strex som betalingsalternativ. Strex passer perfekt for folk på farten, som å betale lading av el-bil, da det er en friksjonsfri kundereise med veldig få klikk, forteller Henrich Neumann, Head of Product and Business Development, hos Strex.

Han forteller videre:

– Med Strex kan kundene betale via både app, web eller SMS. Med Strex som betalingsmetode i app eller web trenger kundene kun mobilnummeret for å betale. Det eneste kundene trenger å gjøre for å benytte Strex som betalingsmetode for første gang i app, er å legge inn mobilnummeret sitt, bekrefte med en firesifret engangskode, og så er de klare til å betale. Strex fungerer også som SMS betaling, en kort- og appfri betalingsmetode, som er utmerket dersom du får besøk av noen som ikke har lastet ned din ladeapp. Med andre ord – de som skal lade sender kun en SMS får å få tilgang til ladestasjonen. Enklere blir det ikke.

Enkel kundereise

– Kunder har ofte ulike betalingspreferanser, så det å tilby flere gode betalingsalternativer kan virke positivt inn på kundereisen ved å gjøre det enklere og mer praktisk for kundene å gjennomføre et kjøp. Husk at enklere betaling kan gi økt konverteringsrate og lavere kundefrafall, forteller Henrich.

Han fortsetter:

– Når kunder stopper for å lade el-bilen er det viktig at betalingen er enkel og fungerer som den skal. Strex er et godt betalingsalternativ da det ikke er knyttet opp mot bank eller kort – det vil si at hvis betaling via bank ikke fungerer, så vil Strex-betaling via mobilregningen fortsatt kunne virke. I tillegg er det ingen utløpsdato på mobilnummeret, så kunden slipper å måtte oppdatere sin betalingsinformasjon.

Synes du dette virker spennende? Kontakt oss her: https://strex.no/bedrift/kontakt/