Frigg først ute med Måltier’n – Strex sin nye støtte- og varslingstjeneste for idretten  

Idrettsklubben Frigg er i gang med den nye scoringstjenesten fra Strex, Måltier’n. Ved å bruke Måltier’n kan idrettsklubber enkelt samle inn penger via SMS ved å sende scoringsvarsel til de som har meldt seg på. Slik kan supporterne støtte klubben sin med 10 kr (eller et annet beløp) hver gang klubben scorer.

Foto: Nils Henrik Solum, daglig leder i Frigg, David Akerø, Customer Development Manager hos Strex, og Christian Aagensen, fotballspiller på Frigg Herrer A-lag.


Publisert 18.09.2023
Frigg er en av Norges største fotballklubber, med 1400 aktive spillere og 200 frivillige og ansatte. De har også omtrent 100 stykker som spiller bandy, de aller fleste av disse spiller begge deler i løpet av året. Fotballen har som ambisjon å beholde de fleste spillere i aktivitet livet gjennom, både ved å utvikle toppfotballspillere i klubben, samt legge til rette for glede og mosjon for alle. 
 

Vi har hatt gleden av å intervju daglig leder i Frigg, Nils Henrik Solum, om tjenesten Måltier’n.

Hva synes dere om Måltier’n

Vi vet at «Måltier’n» og andre «scoringsklubber» er en populær måte å støtte klubbenes fremste lag på. Støtten blir større jo flere mål vi scorer og det er en støtteform mange synes er gøy å være med på. 

Hvordan skiller Måltier’n seg ut fra andre liknende løsninger i dag? 

Det viktigste med Måltier’n fra Strex er at vi sender ut scoringsvarsler LIVE. Det gir en ekstra dimensjon og spenning til alle støttegiverne. Det er enkelt å melde seg på (og av) og betalingen belastes medlemmene direkte via mobilregningen ved utsendelse av scoringsvarselet. Da slipper vi å bruke tid og ressurser på å fakturere eller samle inn penger etter sesongen, som vi har gjort i tidligere scoringsklubber. 

Har dere tenkt på hvordan dere kan engasjere supporterne deres til å bruke tjenesten? 

Det viktigste er god bruk av sosiale medier, hovedkanalene våre er Instagram og Facebook. 

Hva ønsker dere at Måltier’n skal bidra med til klubben? 

Frigg bruker ikke 1 krone av barne- og ungdomsavdelingens penger på våre A-lag. Det er viktig at de to toppfotball-lagene våre henter inn sine egne inntekter, og Måltier’n kan bli et godt bidrag til dette. 

Takk for praten Nils Henrik Solum! 

Ønsker du å høre mer om Måltier’n, les mer her.

Kontakt oss, så finner vi en løsning for din idrettsklubb.