Om Strex

Strex er en bankuavhengig betalingsløsning eid av Telenor, Telia og Ice.

Person som trykker på smarttelefon

Strex er 100 prosent mobil, og du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt for varer og tjenester gjennom mobilabonnementet ditt. Hvis du ikke ønsker å benytte ditt mobilabonnement kan du imidlertid legge inn et betalingskort og få tilgang til våre tjenester. Dette administrer du enkelt ved å logge deg inn på Min Side. På Min side har du også full oversikt over dine transaksjoner.

Det er over 4 millioner av Norges befolkning som allerede har benyttet seg av en eller flere av Strex sine tjenester innenfor digitale medietjenester, transporttjenester, parkering og lading av elbil. I tillegg kan du benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste. Det er også mange som donerer til ulike veldedige formål gjennom SMS.

Her ser du hvilken informasjon du kan finne om Strex via våre eiere:

Representerer du en bedrift og vil vite mer om hvordan din bedrift kan ta betalt med Strex? Les om våre bedriftsløsninger her , eller send en epost til sales@strex.no. Strex har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er under tilsyn av Finanstilsynet. Våre betalingstjenester blir blant annet regulert av ekomloven og finansavtaleloven.

 

Strex AS
Drammensveien 133
0277 Oslo
e-post post@strex.no
Org.nr 985 867 569 MVA