For bedrifter Kundereferanser

Kundereferanser

Over 700 brukersteder bruker i dag Strex sine løsninger for mobilbetaling og SMS-markedsføring. Bredden er stor, og vi tilpasser løsninger til kundens behov. Les noen av våre referanser her.

Kundereferanser

Fram Web

Da pandemien oppsto i mars 2020, skulle Fram Webs varslingstjenester vise seg å være viktigere enn noen gang.  Med Strex Connect gateway har de kunnet utvikle en SMS varslingsløsning, som kan varsle innbyggere i kommuner 24/7. 

Les mer

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er til stede i over 70 land og de arbeider med å gi mennesker helsehjelp utelukkende basert på behov. For å kunne gjøre det må de være politisk og økonomisk uavhengige. Midler fra private givere gjør det mulig.

Les mer

Easypark

Det var den enkle og raske onboardingen som gjorde at EasyPark ønsket å ha Strex som en av betalingsmetodene i appen sin. - Det er mye raskere og enklere å betale med Strex enn å betale med bankkort.

Les mer

Slagappen

Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. SlagAppen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS-betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.

Les mer

P4 – Lyden av Norge

P4 har nylig migrert sin SMS-løsning over til Strex, så når du deltar på Lyden av Ferie Norge, eller får trafikkmeldinger på SMS, går dette via Strex Connect plattformen.

Les mer

onVisit by adaptive

- Plattformen gir oss en transparent oversikt på trafikken, og utviklerne våre synes Strex Connect SDK er enkelt og intuitivt i både bruk og integrering- en utviklers drøm!

Les mer

Story House Egmont

-Vi valgte Strex ettersom de kunne bli vår totalleverandør, samt at de var på ballen hele tiden med god oppfølging. Vi følte oss trygge på valget, og hadde hele tiden en god magefølelse, sier Jørgen Wang, Digital Markedsfører hos Story House Egmont.

Les mer

HES & Falck

12. mars 2020 kom beskjeden om at hele Norge skulle stenges ned. Da hadde Christer Falck startet firmaet HES & Falck, og den første tanken var: “Hva skjer nå med festivalene og artistene?”

Les mer

Røde Kors

Donasjon via SMS – enkelt, trygt og fleksibelt. Røde Kors har vært kunde av Strex i flere år, og siden januar 2022 har Strex vært totalleverandør på SMS Donasjon. Røde Kors er opptatt av å hjelpe mennesker både i Norge og internasjonalt, og deres frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

Les mer

Zisson

Mange organisasjoner har mer pågang til sine kundesentre nå enn noen gang før. På grunn av smittefare bør man ikke reise på besøk, og dermed tyr mange til telefonen. Det betyr at man må finne gode løsninger og verktøy som muliggjør kommunikasjon for alle.

Les mer

Sharebox bygger merverdi gjennom digitalisering av kundereisen – SMS er en viktig del av kundedialogen

Sharebox har hatt et godt og tett samarbeid med Strex i ca 4 år, og har gode erfaringer med SMS plattformen Strex Connect. Selskapet som hadde sin oppstart i 2016, har vokst betydelig de siste årene og fått en sterk posisjon med kunder over hele verden.

Les mer

Sammen skaper vi gode kundeopplevelser

Mobility er leverandør av telekommunikasjon og IT-løsninger, og har vært partner med Strex i over to år. Stian Bakke, Daglig leder i Mobility og Espen Storaas, Head of Sales and Strategic Relations hos Strex, forteller at de har hatt et godt samarbeid helt siden etableringen av kundeforholdet.

Les mer

Slik benytter Knips SMS og e-post for effektiv kommunikasjon

Knips tilbyr en effektiv kommunikasjonsløsning for B2C bedrifter hvor de bruker SMS-kommunikasjon via Strex API. Det unike med Knips er at all kommunikasjon skjer gjennom en egen nyhetsfeed for hver bedrift. Denne feeden er koblet sammen med bedriftens eget CRM og sender varsler til kontaktene via SMS eller e-post når det er nye oppdateringer.

Les mer

BARA Sportswear

BARA Sportswear er et fremtredende treningsmerke for kvinner som har oppnådd betydelig suksess i Norge og internasjonalt. De har vært kunde av Strex siden 2020, og har oppnådd gode resultater med SMS-markedsføring og kundeklubb via SMS-plattformen Strex Connect.

Les mer

Favrit – effektiv kundekommunikasjon via SMS

Det enkle og fleksible kassesystemet, Favrit, benytter Strex sin løsning for SMS kommunikasjon. Favrit tilbyr smarte løsninger for restauranter og barer, og har vært kunde hos Strex siden 2020. Plattformen Favrit er laget for å gi serveringsbransjen et bedre verktøy, og gjør det enklere å håndtere betalinger, bestillinger og drift av restaurant.

Les mer