For bedrifter Kundereferanser

Kundereferanser

Easypark

Det var den enkle og raske onboardingen som gjorde at EasyPark ønsket å ha Strex som en av betalingsmetodene i appen sin. - Det er mye raskere og enklere å betale med Strex enn å betale med bankkort.

Les mer

Slagappen

Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. SlagAppen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS-betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.<br />

Les mer

Sommerhilsen fra Strex og P4 – Lyden av Ferie Norge

P4 har nylig migrert sin SMS-løsning over til Strex, så når du deltar på Lyden av Ferie Norge, eller får trafikkmeldinger på SMS, går dette via Strex Connect plattformen.

Les mer

Slik sikret onVisit høyere åpningsrate og umiddelbar kontakt med mottaker via SMS

- Plattformen gir oss en transparent oversikt på trafikken, og utviklerne våre synes Strex Connect SDK er enkelt og intuitivt i både bruk og integrering- en utviklers drøm!

Les mer

Nedstengning av Norge, avlyste konserter og Koronerulling

12. mars 2020 kom beskjeden om at hele Norge skulle stenges ned. Da hadde Christer Falck startet firmaet HES & Falck, og den første tanken var: “Hva skjer nå med festivalene og artistene?”

Les mer

Ikke la telefonstormen bli en del av krisen

Vårt krav om sikkerhet og robusthet er grunnen til at vi valgte å samarbeide med Strex. De skreddersyr moderne løsninger ut ifra behov, krav og ønsker, og er en langsiktig partner for Zisson og våre kunder.

Les mer