For bedrifter Kundereferanser

Kundereferanser

Over 700 brukersteder bruker i dag Strex sine løsninger for mobilbetaling og SMS-markedsføring. Bredden er stor, og vi tilpasser løsninger til kundens behov. Les noen av våre referanser her.

Kundereferanser

Fram Web

Da pandemien oppsto i mars 2020, skulle Fram Webs varslingstjenester vise seg å være viktigere enn noen gang.  Med Strex Connect gateway har de kunnet utvikle en SMS varslingsløsning, som kan varsle innbyggere i kommuner 24/7. 

Les mer

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er til stede i over 70 land og de arbeider med å gi mennesker helsehjelp utelukkende basert på behov. For å kunne gjøre det må de være politisk og økonomisk uavhengige. Midler fra private givere gjør det mulig.

Les mer

Easypark

Det var den enkle og raske onboardingen som gjorde at EasyPark ønsket å ha Strex som en av betalingsmetodene i appen sin. - Det er mye raskere og enklere å betale med Strex enn å betale med bankkort.

Les mer

Slagappen

Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. SlagAppen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS-betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.<br />

Les mer

P4 – Lyden av Norge

P4 har nylig migrert sin SMS-løsning over til Strex, så når du deltar på Lyden av Ferie Norge, eller får trafikkmeldinger på SMS, går dette via Strex Connect plattformen.

Les mer

onVisit by adaptive

- Plattformen gir oss en transparent oversikt på trafikken, og utviklerne våre synes Strex Connect SDK er enkelt og intuitivt i både bruk og integrering- en utviklers drøm!

Les mer

HES & Falck

12. mars 2020 kom beskjeden om at hele Norge skulle stenges ned. Da hadde Christer Falck startet firmaet HES & Falck, og den første tanken var: “Hva skjer nå med festivalene og artistene?”

Les mer

Zisson

Mange organisasjoner har mer pågang til sine kundesentre nå enn noen gang før. På grunn av smittefare bør man ikke reise på besøk, og dermed tyr mange til telefonen. Det betyr at man må finne gode løsninger og verktøy som muliggjør kommunikasjon for alle.

Les mer