– SMS har vært en viktig del av strategien for å sette nye rekorder og nå målsetninger. 

BARA Sportswear har vært kunde av Strex siden 2020, og bruker SMS-markedsføring og Kundeklubb via SMS plattformen Strex Connect. BARA Sportswear er et fremtredende treningsmerke for kvinner som har oppnådd betydelig suksess i Norge og internasjonalt. Selskapet fortsetter å ekspandere internasjonalt samtidig som de vokser i Norge. Med et sterkt fokus på kvalitet, komfort og stil, tilbyr de treningsklær som kombinerer funksjonalitet og mote på en unik måte.  

Foto: BARA Sportswear AS

Publisert 19.09.2023
Vi har tatt en prat med Bjørn Anders Finjord Johnsen, CMO og CO-Founder i BARA Sportswear, om hvordan de opplever å være kunde hos Strex, samt våre produkter og tjenester.

Hvilke utfordringer skulle løses, og hvordan kom dere frem til den løsningen dere endte opp med?

Vår utfordring var å reaktivere vår eksisterende kundebase og tiltrekke nye kunder. Vi ønsket å øke engasjementet blant våre trofaste kunder, samtidig som vi hadde en effektiv måte å konvertere nye kunder i vår database. Vi innså behovet for en effektiv markedsføringsstrategi som kunne engasjere begge gruppene, og valgte å benytte SMS-markedsføring som en sentral del av vår strategi for å oppnå dette målet.

Beslutningsprosessen involverte grundig research for å vurdere hvilke leverandører som ville være mest effektive for å reaktivere eksisterende kunder og nå ut til nye. Etter nøye vurdering og omfattende testing, bestemte vi oss for å gå for Strex sin SMS løsning som vår partner her.

Hvordan skilte vårt produkt eller tjeneste seg fra konkurrentene? 

Vi valgte Strex som vår SMS-markedsføringstjeneste på grunn av deres pålitelige og effektive plattform for å sende målrettede meldinger til både eksisterende og nye kunder. De har også kundeklubb som har vært viktig for oss. Det som virkelig skilte dem fra konkurrentene var deres brukervennlige tjeneste som hjalp oss med å engasjere begge gruppene på en effektiv måte. De hadde også det beste tilbudet på SMS markedføring.

Hvordan bruker dere våre tjenester? 

Vi bruker Strex sin kommunikajsonstjeneste til å sende ut meldinger om våre nye produkter, tilbud, kampanjer og annen relevant informasjon til både eksisterende og nye potensielle kunder som er i vår database. Dette hjelper oss med å reaktivere våre trofaste kunder samtidig som vi konverterer nye kunder som er i vår database.

Hva er de mest imponerende resultatene?

De mest imponerende resultatene vi har oppnådd ved hjelp av Strex’s SMS-markedsføringstjeneste inkluderer vellykket reaktivering av eksisterende kunder, tiltrekking av nye kunder, økt kundeengasjement og høyere konvertingsgrad på nettsiden. Det gir også en betydelig økning i trafikken på nettsiden når vi sender sms på kampanjer. SMS har vært en viktig faktor og en viktig del av strategien får å sette nye rekorder og nå målsetninger.  Dette har vært en viktig brikke for suksess for styrke vår posisjon som aktør innen treningsklær for kvinner.

Tusen takk for praten Bjørn Anders!

Ønsker du en enkel løsning for SMS-markedsføring? Kontakt oss her så finner vi en løsning for deg og din bedrift.