Slik benytter Knips SMS og e-post for effektiv kommunikasjon

Knips har vært kunde av Strex siden 2021, og bruker SMS-kommunikasjon via Strex API. Selskapet utvikler en kommunikasjonsløsning for B2C bedrifter, og betjener i dag primært norske boligutbyggere som kommuniserer med sine boliginteressenter. Bolig var et naturlig sted å starte ettersom Knips sine gründere har erfaring med eiendom, men løsningen betjener stadig flere bruksområder innenfor B2C virksomheter.

 

Publisert 24.10.2023
Det unike med Knips er at all kommunikasjon skjer gjennom en egen nyhetsfeed for hver bedrift, som er integrert mot bedriftens eget CRM og varsler kontakter gjennom SMS eller e-post om nye oppdateringer. Nyhetsfeeden er både et mer engasjerende format å kommunisere gjennom, men også datamessig overlegent med innsikten det gir om kundene og den effektive målrettingen den tillater. Knips posisjonerer seg som et moderne alternativ til Mailchimp.

Vi har tatt en prat med David Isak Hansen, CTO og CO-Founder i Knips, om hvordan de opplever å være kunde hos Strex, og våre produkter.

Hvordan opplever dere de tekniske APIene til Strex?
Vi kom fra Twilio som er en global aktør, og forventet at APIene til en norsk aktør skulle være en nedtur, men tvert imot er APIene til Strex både raske og svært enkle å jobbe med. Det er også veldig behagelig å ha personlig kontakt med personene bak SMS løsningen, i stedet for å sende tickets til en software-gigant.

Hvordan benytter dere SMS kommunikasjon?
Når en post publiseres til nyhetsfeeden, gjerne med både bilder, film, tekst og lenker, så lager vi en SMS-variant av dette innlegget og legger ved en link til innlegget, og sender ut til alle kontakter man har valgt at skal motta innlegget. Det er veldig enkelt å sende ut, men også veldig engasjerende og lett å motta. Det funker like bra for unge personer som forventer moderne kommunikasjon, som det gjør for pensjonister som bare trenger å klikke på SMSen for å få opp et rikt og spennende innlegg.

Hvorfor benytter dere SMS som kommunikasjon?
SMS er kanalen med høyest åpningsrate, og den muliggjør også at en bedrift kan benytte seg av dataene den allerede sitter på, i form av kontaktinformasjonen til kunder eller kontakter som har avgitt samtykke til kommunikasjon. I Knips kan man benytte SMS og e-post om hverandre for maksimal effekt.

Ønsker du en demo? Knips presenterer gjerne demo av løsningen sin for bedrifter som ønsker en enkel måte å sende SMS til sine kontakter på. Kontakt Knips her: david@knips.io.