Vi fikk overveldende konvertering – nå kan vi redde flere liv!

to personer som sitter med mobiltelefonen

Publisert 15.12.2020
Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. SlagAppen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS-betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.

Hjerneslag kan skje alle, uansett alder. Risikoen øker jo eldre du blir, men selv en syvåring kan rammes. Og når det skjer, forsvinner det 2 millioner hjerneceller i minuttet. Da gjelder det å tilkalle hjelp så raskt som mulig. Hvert minutt er avgjørende, og får du ikke hjelp innen 3,5-4 timer er det allerede for sent.

Da Karl Fredrik Nørstenæs fikk hjerneslag for fire år siden, var det takket være en handlekraftig og opplyst kjæreste at han fikk hjelp i tide. I dag er han frisk, og med en livsviktig erfaring rikere. Opplevelsen resulterte i SlagAppen, en livreddende app for dem som rammes av hjerneslag. 

Høy konvertering med Strex Connect

Da gründerne Karl Fredrik og Kristian, som er far og sønn, skulle se på hvilke betalingsløsninger de ønsket for å klare å drifte SlagAppen var de ikke i tvil. Strex var en perfekt match for dem. De har brukt Strex Connect til SMS kommunikasjon med kundene sine siden høsten 2019, og fra april i år har Strex ligget inne som foretrukket betalingsløsning. 


Gevinster ved Strex Connect:
– 25% konvertering til betalende abonnenter ved første SMS utsendelse
– Strex som foretrukket betalingsløsning
– God kundeservice og skreddersøm av løsning
– Enkel tilgang til statistikk og data

– Da vi prøvde Strex Connect før jul ga det utrolig bra konvertering! 25% er enormt mye på første utsendelse. Vi hadde trolig ikke fått så høy konvertering om vi måtte benytte en annen betalingsmetode. En enkel konvertering har gjort at vi kan fortsette driften og hjelpe enda flere. Vi kan takke Strex for at vi fikk så mange betalende medlemmer, og vi er rett og slett veldig fornøyde med Strex som betalingsløsning og leverandør. Dette har sørget for å gjøre det enkelt både for oss og våre medlemmer, sier Kristian. – Strex er riktig for oss, legger han til.

Brukervennlig, oversiktlig og enkelt

De har brukt Strex Connect til SMS-kommunikasjon med kundene sine siden høsten 2019, og fra april i år har Strex ligget inne som foretrukket betalingsløsning. Kundene vil aldri oppleve at bankkortet utgår på dato, og abonnementsløsningen sørger for betaling år etter år. Nå kan de sikre videre drift, og nå ut til enda flere mennesker.

– Betalingsløsningen til Strex er helt fantastisk, og det har vært enestående kundeservice. Vi har et veldig bra samarbeid, de er utrolig imøtekommende, og vi fikk muligheten til å tilpasse den løsningen som passet best for oss. Via Strex Connect får jeg tilgang til statistikk og data, mulighet til å sette opp egendefinerte SMS og systemet er veldig brukervennlig, effektivt og enkelt, sier Kristian.

 

Les mer om Strex Connect

Eller, snakk med en av våre rådgivere for å finne en løsning som passer ditt behov

 

Se hvordan andre kunder bruker Strex Connect:

SMS-varsling

Zisson AS bruker SMS-varsling som avgjørende del av arbeidsflyten. 

Enkel donasjon via SMS

Koronerulling valgte SMS som en av flere kanaler for innsamling av midler til artister og andre gode formål.