Donasjon via SMS – enkelt, trygt og fleksibelt

Copyright Red Cross

Publisert 08.06.2022
Røde Kors har vært kunde av Strex i flere år, og siden januar 2022 har Strex vært totalleverandør på SMS Donasjon. Røde Kors er opptatt av å hjelpe mennesker både i Norge og internasjonalt, og deres frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Organisasjonen er med på å avdekke og forebygge nød, bistå ved kriser, og hjelpe til med å styrke lokalsamfunnet.

Avhengig av et system som fungerer

Røde Kors er avhengige av at deres donasjonsløsning via SMS fungerer sømløst slik at det er enkelt og raskt for giveren å gi.

-Vi valgte å samarbeide med Strex basert på ulike kriterier som kvalitet, sikkerhet og pris, og at deres tjenester dekker behovene våre slik at vi kan være konkurransedyktige på SMS Donasjon. I tillegg har Strex integrasjon mot våre systemer via SMS gateway API, og er totalleverandør, sier Nina Elisabeth Larsen, markedssjef i Røde Kors.

Videre er det viktig for Røde Kors at leverandører er oppdatert på det som skjer i markedet, at de tar initiativ, samt tar i bruk innovative og moderne løsninger, og hjelper de med å bli bedre.

Om samarbeidet med Strex sier hun:

-Vi erfarer at Strex har høy kompetanse, er fleksible, tett på og fremoverlent, samtidig som de er tilgjengelige og løsningsorienterte.

SMS som kommunikasjonskanal

SMS som kanal er viktig for Røde Kors da det er enkelt, trygt og fleksibelt, og de opplever at SMS kommunikasjon blir mer og mer preferert hos givere.

-Vi kan bruke kommunikasjon via SMS i hele giverreisen, og det er på mobilen vi treffer giveren: SMS brukes til donasjon, medlemskap, fadderskap, påminnelser og dialog om arbeidet vi gjør. Strex sin løsning er tilgjengelig, rask og effektiv, sier Nina Elisabeth.

Videre poengterer hun:

-Det er viktig at vi føler at en leverandør støtter oss og at systemet fungerer, slik at vi kan bli bedre og bruke tiden vår på det vi er der for; å redde liv og hjelpe mennesker.

Slik kan du støtte Røde Kors via SMS

Det er mange mennesker som trenger din hjelp, og ved å støtte Røde Kors kan du bidra til at de kan hjelpe enda flere.

For å bli fast giver: Send SMS med kodeord “GIFAST” til 2272, da støtter du Røde Kors arbeid med 100 kroner i måneden.

En av krisene som Røde Kors i Norge støtter er nødhjelpsarbeidet i Ukraina og nabolandene. Røde kors jobber døgnet rundt for å hjelpe, og sender folk og forsyninger. De hjelper også blant annet til med aktiviteter for trygg mottakelse av flyktninger som har ankommet Norge fra krigen i Ukraina.

Send SMS med kodeord “BIDRA” til 2272 for å gi et bidrag til de som rammes av krigen i Ukraina med 250 kroner.

Tusen takk for at du vil være med på å gjøre en forskjell.