For bedrifter Måltier’n

Måltier’n - inntekter til din klubb

Samle inn støtte til lagene deres via SMS på en enkel og effektiv måte

 

Ved å bruke Måltier’n kan idrettsklubbene enkelt samle inn penger via SMS ved å sende scoringsvarsel til de som har meldt seg på tjenesten. Slik kan supporterne støtte klubben sin med 10 kr, eller et annet beløp, hver gang de scorer. Med sitt bidrag kan supporterne støtte favorittklubben sin økonomisk og styrke breddeidretten i Norge.

Slik virker Måltier’n:

Melde seg på: Supporteren sender SMS kodeord til firesifret nummer eller skanner QR kode for å melde seg på tjenesten til favorittlaget sitt.

Supporteren vil motta bekreftelses- og registreringsmelding. I dette eksempelet sendes kodeord Alaget til nummer 2222 for å melde seg på.

Bidra når laget scorer: Hver gang favorittlaget scorer, vil supporteren motta et scoringsvarsel. For hver scoring bidrar supporteren med 10,- kroner og beløpet blir automatisk trukket fra mobilregningen.

Det er også mulig for idrettsklubben å bestemme et annet beløp for tjenesten.

Hvordan komme i gang med Måltier’n

Hele prosessen administreres av idrettsklubben i vår brukervennlige plattform: Strex Connect. Idrettsklubben kan enkelt sette opp kampanjen, følge med på innbetalinger og håndtere rapporteringen.

Scoringsvarsel sendes via SMS fra mobiltelefon, som automatisk trigger at alle påmeldte får et scoringsvarsel. Dette gjør det enkelt for idrettsklubben å formidle scoringer når de ser kampen.

For mer informasjon om hvordan din idrettsklubb kan bruke SMS for å samle inn penger, kontakt oss!

Usikker på hva som dekker ditt behov?

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har et svært dedikert salgsteam. Vi snur oss kjapt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift.