For bedrifter SMS betaling

SMS betaling

En fleksibel og trygg betalingsløsning som fungerer for alle – når som helst og hvor som helst. Alt du trenger er mobilen.

SMS-betaling fungerer til det meste - særlig små, enkle betalinger som donasjon, parkering, voting og inngåelse av abonnement. Med Strex som betalingsmiddel kombinerer vi SMS som informasjonstjeneste med betaling i en og samme løsning.

SMS-betaling

SMS fungerer for alle, når som helst, hvor som helst – alt du trenger er mobilen
SMS er et godt alternativ til kontaktløs betaling
Ideell for små, enkle transaksjoner som donasjon, parkering, automatkjøp og voting
Enklere betaling gir økt konverteringsrate og lavere churn

Hvor brukes Strex SMS betaling?

Billett
SMS betaling kan benyttes flere steder for kjøp av billett – som kinobilletter hos Filmweb, bussbilletter hos AtB og Skyss med flere.

Donasjon
Stadig flere interesseorganisasjoner benytter seg av donasjon via SMS – og med god effekt. Frelsesarmeen, Sykehusklovnene og Dråpen i Havet er noen av disse. Les mer om donasjon med SMS her.

 

Abonnement
Lavere churn og lojale abonnenter? Gjør som blant annet VG+, Aftenposten, TIDAL, Fedrelandsvennen og Kinoklubben – og gi kundene enkel og rask tilgang til abonnementstjenester med SMS betaling. Les om hvordan Slagappen økte konverteringene med Strex betalingsløsning.

Automatkjøp
Med SMS betaling på automatkjøp slipper kunden småmynter eller kortbetaling på små beløp.  Coca Cola er en av aktørene som har benyttet seg av dette i lang tid.

Slik bruker Pickatale SMS-betaling

Usikker på hva som dekker ditt behov?

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har et svært dedikert salgsteam. Vi snur oss kjapt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift.

Kundereferanser

Nedstengning av Norge, avlyste konserter og Koronerulling

12. mars 2020 kom beskjeden om at hele Norge skulle stenges ned. Da hadde Christer Falck startet firmaet HES & Falck, og den første tanken var: “Hva skjer nå med festivalene og artistene?”

Les mer

Vi fikk overveldende konvertering – nå kan vi redde flere liv!

Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. SlagAppen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS-betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.

Les mer

– Private givere sikrer uavhengigheten vår

Leger Uten Grenser er til stede i over 70 land og de arbeider med å gi mennesker helsehjelp utelukkende basert på behov. For å kunne gjøre det må de være politisk og økonomisk uavhengige. Midler fra private givere gjør det mulig.

Les mer

Inspirasjon

5 tips for å komme i gang med SMS-markedsføring

Statistikk viser at 95 % av alle SMS blir lest innen 3 minutter, og det er ingen hemmelighet at SMS-kommunikasjon er en effektiv kanal. Det viktig å trå varsomt, og følge en god strategi, slik at du ikke oppfattes som invaderende.

Les mer

Hvorfor bør du bruke SMS-markedsføring?

Ifølge Telenor sjekker de fleste nordmenn mobilen sin hvert sjette minutt. Det betyr at med SMS-kommunikasjon kan du nå en potensiell kunde 10 ganger i timen.

Les mer

Hvordan få flere salg med SMS-markedsføring?

99 % av alle nordmenn mellom 12 og 49 år, eier en smarttelefon. Globalt har over 7 milliarder mennesker en mobiltelefon, noe som gjør at SMS-kanalen er et effektivt verktøy for kommunikasjon og salg.

Les mer