For bedrifter App- og webbetaling

App- og webbetaling

En effektiv betalingsløsning integrert direkte i din app eller nettside.

Strex har utviklet en betalingsløsning tilpasset web og app som er godt egnet for blant annet abonnementstjenester, billettkjøp og netthandel. I dag benytter velkjente aktører som EasyPark, Schibsted, Filmweb og Skidos.com, løsningen i sine egne applikasjoner og webtjenester. Løsningen forenkler det digitale løpet for aktørene, så kundene deres velger å handle fra dem. Les mer om hvordan EasyPark har integrert tjenesten i appen deres. Derfor velger våre kunder Strex app- og webbetaling: 

✔ Enkel integrasjon mot egen nettside eller app
Ideell for alle typer digitale varer og tjenester
Enklere betaling gir økt konverteringsrate og lavere churn
 Enkel brukerverifisering
 Muliggjør click betalinger

Hvor brukes Strex web og app betaling?

Betaling på nettside
Web betaling kan benyttes på alle nettsteder som tar betalt for en tjeneste eller et produkt. Enten det er snakk om enkeltstående kjøp som i nettbutikk eller abonnementer. La kundene dine enkelt handle fra deg med bare et klikk og uten å måtte skrive inn flere sifre. Se hvordan Strex sin betalingsløsning fungerer for Filmweb her:

Betaling i app
App betaling kan i likhet med web-betaling  benyttes i alle apper som tar betalt for en tjeneste eller et produkt. I dag kan du blant annet betale med Strex på Coca Cola sin automater, kjøpe billetter på kollektivtilbudet til AtB og Skyss, betale parkeringen hos Easypark eller betale for tjenestene HelseRespons, Pickatale og Fabel. Under kan du se hvordan du betaler med Strex i Easypark-appen.

.

Usikker på hva som dekker ditt behov?

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har et svært dedikert salgsteam. Vi snur oss kjapt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift.

Andre mobile betalings- og kommunikasjonsløsninger

SMS betaling

Den enkleste løsningen for små transaksjoner som donasjon, parkering, automatkjøp og voting.

Les mer om betaling via SMS

Strex Connect SMS

SMS kommunikasjon med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger.

Les mer om Strex Connect