For bedrifter Kommunikasjonsløsninger

Kommunikasjonsløsninger

Nå ut til dine kunder raskt og effektivt
– for både små og store bedrifter

Effektive og enkle kommunikasjonsløsninger

SMS Plattform Strex Connect

SMS markedsføring, varsling og dialog med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger med Strex Connect.

Les mer

SMS Varsling

Nå du ut til alle dine ansatte, kunder eller medlemmer med viktige beskjeder eller påminnelser med SMS varsling via Strex Connect.

Les mer

RCS - fremtidens SMS

RCS oppgraderer den tradisjonelle SMS-en med en rekke funksjoner og fordeler. Del rikt innhold med klikkbare videoer, bilder, karuseller og artikler.

Les mer

SMS Gateway API

Gjør SMS tilgjengelig for dine kunder gjennom ditt CRM-system, kundeklubb-løsning, applikasjon eller nettside med Strex Connect.

Les mer

SMS Kundeklubb

Skap lojale kunder med SMS. Del tilbud, medlemsfordeler og viktig informasjon på en fortrolig måte.

Les mer

Usikker på hva som dekker ditt behov?

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har et svært dedikert salgsteam. Vi snur oss kjapt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift.

Suksesshistorier

La kundene dine betale trygt, enkelt og kontaktløst

"Vi hadde behov for kontaktløs betalingsløsning på våre busser for kundegruppen som ikke kan bruke vår betalingsapp. I løpet av få dager fikk vi satt opp en fleksibel og enkel løsning for betaling via SMS". Møre og Romsdal Fylkeskommune og Fram kollektivtilbud.

Les mer

– Private givere sikrer uavhengigheten vår

Strex har blitt en viktig aktør for oss, i kraft av at Strex håndterer betalingene på SMS. Det gjorde at vi ville samle alle SMS-tjenestene våre hos dem, både utsendelser av SMS, og donasjon via SMS. Det er enklere, billigere og reduserer antall tekniske leverandører vi trenger å forholde oss til.

Les mer

Enkel onboarding + sømløs betaling = fornøyd kunde

"Det er mye raskere og enklere å betale med Strex betalingsløsning enn å betale med bankkort. Dessuten kommer regningen på mobilregningen og det er en fordel for kundene våre. Telefonen har man jo også alltid tilgjengelig" sier Ludvik Eide fra EasyPark.

Les mer