For bedrifter SMS varsling

SMS varsling

Nå ut til alle dine ansatte, kunder eller medlemmer med viktige beskjeder eller påminnelser – i løpet av få minutter!

Med SMS varsling fra Strex Connect kan du:

✔  Enkelt sende ut viktig informasjon fra ett system
✔  Automatisere og planlegge SMS-varslinger
✔  Varsle hele eller deler av kontaktlisten din med SMS
✔  Motta bekreftelse fra mottaker på SMS
✔  Sende påminnelser og endringer av avtaler
✔  Sende ut krisekommunikasjon og gruppevarslinger
✔  Integrere til egne systemer via API eller få tilgang til enkelt webverktøy

Hvordan bruke SMS til varsling, påminnelser og bekreftelser

«Vårt krav om sikkerhet og robusthet er grunnen til at vi valgte å samarbeide med Strex. De skreddersyr moderne løsninger ut ifra behov, krav og ønsker, og er en langsiktig partner som tilfører Zisson’s kunder mulighet for bedre kommunikasjon, økt salg og konvertering. Vi vil absolutt anbefale dem til andre!» – Svein Ivar Aadnøy Larsen, Chief Product Officer, Zisson

Andre funksjoner i Strex Connect

SMS varsling er én av flere funksjoner i SMS-plattformen Strex Connect. Velger du å oppgradere vil du få tilgang til alle våre funksjoner som mobil betalingsløsning, modul for kundeklubb og mulighet til å motta SMS fra kunderegisteret ditt.

La kundene dine svare på SMS
Med Strex Connect har du mulighet til å ha en trygg toveiskommunikasjon med kundene dine. Det betyr kort fortalt at den som mottar SMS fra deg enkelt kan svare på forespørselen, påminnelsen eller registrere seg.

Dette er spesielt nyttig for deg som behøver bekreftelse på at SMS-en er mottatt, eller ønsker mulighet for mersalg. Med toveiskommunikasjon kan for eksempel pasienten bekrefte tidspunktet for legetimen og bilverkstedet kan sende ut en forespørsel til bileieren om han ønsker en innvendig vask.

Noen av våre kunder: