For bedrifter Takk for din påmelding

Takk for din påmelding!

Din påmelding til webinaret «Derfor bør du bruke SMS-markedsføring» er registrert, og vi har nå sendt deg en epost med informasjon om webinaret til din epostadresse.

Ønsker du lese mer om noen av våre fornøyde kunder mens du gleder deg til webinaret, har vi samlet tre flotte artikler om noen som bruker Strex til SMS-kommunikasjon allerede:

Knips

Knips tilbyr en effektiv kommunikasjonsløsning for B2C bedrifter hvor de bruker SMS-kommunikasjon via Strex API. Det unike med Knips er at all kommunikasjon skjer gjennom en egen nyhetsfeed for hver bedrift. Denne feeden er koblet sammen med bedriftens eget CRM og sender varsler til kontaktene via SMS eller e-post når det er nye oppdateringer.

Les mer

Bara Sportswear

BARA Sportswear er et fremtredende treningsmerke for kvinner som har oppnådd betydelig suksess i Norge og internasjonalt. De har vært kunde av Strex siden 2020, og har oppnådd gode resultater med SMS-markedsføring og kundeklubb via SMS-plattformen Strex Connect.

Les mer

Favrit

Det enkle og fleksible kassesystemet, Favrit, benytter Strex sin løsning for SMS kommunikasjon. Favrit tilbyr smarte løsninger for restauranter og barer, og har vært kunde hos Strex siden 2020. Plattformen Favrit er laget for å gi serveringsbransjen et bedre verktøy, og gjør det enklere å håndtere betalinger, bestillinger og drift av restaurant.

Les mer