For bedrifter Kundeklubb

SMS Kundeklubb

Med SMS Kundeklubb via Strex gjør vi det enklere for deg å skape lojale kunder med SMS.

SMS kundeklubb hos Strex

Med SMS kundeklubb kan du få kundene tilbake i butikken slik at de handler både oftere og mer. I tillegg kan du skape unike relasjoner med dine kunder gjennom målrettet og relevant kommunikasjon, noe som kan gi deg enda mer lojale kunder.

Fordeler med SMS kundeklubb hos Strex:
Enkel segmentering av kundene dine
Statistikk og rapporteringsmodul
API-integrasjon til eksistrende CRM-system

Hvorfor bør du bruke SMS-markedsføring i din kundeklubb?

SMS er en effektiv kommunikasjonskanal ettersom de fleste har en mobil som de stadig sjekker gjennom hele dagen. SMS har en åpningsrate på 98%, i motsetning til e-post med åpningsrate på 20%. Så mye som 95% av alle tekstmeldinger leses innen 3 minutter. Mobilen er svært viktig for forbrukere, og de fleste av kundene dine vil derfor ha den tilgjengelig når du sender de SMS. Med SMS-markedsføring kan du nå dine kunder raskt og direkte med ditt budskap. I tillegg brukes SMS ofte i kommunikasjon med venner og familie, og budskap fra bedrifter på SMS kan dermed oppleves som mer nært og personlig. Med SMS Kundeklubb kan du dele tilbud, medlemsfordeler og viktig informasjon på en rask og fortrolig måte. Les mer om hvorfor du bør bruke SMS-markedsføring i din kundeklubb her

Hvordan få flere salg med SMS-markedsføring?

99% av alle nordmenn mellom 12 og 49 år eier en smarttelefon, og globalt har over 7 milliarder mennesker en mobiltelefon. Selv om SMS-kanalen er et effektivt verktøy for kommunikasjon, er det viktig å ha en god strategi for å øke salget. Les mer her om tips til hvordan du kan få flere salg med SMS-markedsføring her. Under Black Week, Black Friday og Cyber Monday tilbyr mange bedrifter gode rabatter, og flere bruker SMS-markedsføring med kreative markedsføringskampanjer for å tiltrekke kunder inn i butikken eller på nettsiden sin. Få tips til SMS-utsendelser til Black Friday og Cyber Monday her

Husk at du ikke er alene om gode tilbud! Med SMS-utsendelser treffer du målgruppen via en kanal de allerede anser som personlig og velkjent. Her er enkle tips å tenke på i forbindelse med SMS-kampanje:

✔  Sett mål for kampanjen (antall leste SMS, antall linkeklikk etc.)
✔  Segmenter medlemslisten din i forkant med Strex Kundeklubb
✔  Definer og spiss budskap til hver målgruppe
✔  Takk for kjøpet med SMS i etterkant. Kombiner dette gjerne med en oppfordring til å bli medlem av kundeklubben
✔  Bruk rapporteringsmodulen til Kundeklubb – så vet du hva du kan gjøre enda bedre neste gang!

Få flere tips til din neste SMS-kampanje her

Så enkelt oppretter du kundeklubb hos Strex:

✔ Kontakt oss og bestill Strex Connect, logg inn og opprett Kundeklubb
✔ Verv medlemmer ved å bruke definerte kodeord og kortnummer, feks «Send DINBUTIKK til XXXX for å bli medlem og motta VIP-tilbud”