Effektiv kundedialog og markedsføring med SMS

98 % av alle SMS blir åpnet, og 95 % blir lest innen 3 minutter. Kom i gang med sms markedsføring på 1-2-3!

SMS markedsføring og betaling med Strex Connect gir bra konvertering! 25% er enormt mye på første utsendelse, og vi hadde aldri fått så høy konvertering hvis folk måtte legge inn bankkortet sitt. Vi kan takke Strex for at vi fikk så mange betalende kunder, og vi er rett og slett veldig fornøyd med Strex som betalingsløsning, sier Kristian Nørstenæs, gründer av SlagAppen.

Initiativet Koronerulling benytter seg av donasjonsmodulen i Strex Connect for å samle inn bidrag via SMS til norske artister. Publikum kan enkelt bidra med 100kr ved å sende SMS Rulling til 1990. Donasjon med kodeord gir oversiktlige bidrag sier Alf Magnus Reistad, daglig leder, Sentralen.

Vi valgte Strex til både betalingsløsning i appen og SMS betaling, for vi ønsker å gi kundene våre en enkel onboarding og en god kundereise. Etter at vi fikk betalingsløsning med Strex har vi opplevd mye lavere kundefrafall ved registrering. Vi har fått god oppfølging og kundeservice hele veien - takk for godt samarbeid! - Jørgen Røvig, Markedssjef hos Pickatale.

Enkel utsendelse og dashboard med kundedata

Velg mellom å bruke Strex Connect direkte i nettleseren din, eller bruk vår enkle API-integrasjon og få verktøyet inn i dine egne systemer.

Her kan du lese mer om vår API-integrasjon.

Kundedashboard med statistikker
Kampanjeutsendeler
Kundedialog
Kundeklubb
Integrerte betalingsløsninger

Hvordan bruke Strex Connect?

Strex Connect passer for deg som ønsker å  bruke SMS som en direktekanal for kommunikasjon mellom bedriften og deres kunder. Tjenesten passer enten dere er en forening, lag eller bedrift. Det er mange bruksområder for SMS som er innbakt i hverdagen, som for eksempel markedsføring, varsling, donasjon, abonnementstjenester og support.

Med Strex Connect kan du enkelt kommunisere med dine kunder via SMS, med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Slik kan du både kommunisere og ta betalt som del av samme kundereise.

Her kan du lese mer om våre betalingsløsninger.

Knapp til "Kom i gang"

Ikoner

Strex Connect og abonnementsbetaling

Priser og bestilling av Strex Connect

Velg det abonnementet som dekker deres behov, og få tilgang på noen få minutter!

START
Fri etablering
Kr 199 pr mnd
Kr 0,33 pr SMS*
STANDARD
Fri etablering
Kr 399 pr mnd
Kr 0,33 pr SMS*
PREMIUM
Fri etablering
Kr 599 pr mnd
Kr 0,33 pr SMS*
Kr 0,60 pr nummeroppslag
ENTERPRISE
Kundetilpasning

*Norske priser øker til kr 0,35 fra 1. april 2020. Ved sending til utlandet tilkommer det en tilleggskostnad på kr 0,50 pr SMS.

Hva inkluderer prispakkene?

Usikker på hvilken pakke du bør velge?
Kontakt oss for mer informasjon, så gir vi deg råd om hvilken pakke som vil være mest lønnsom for din bedrift.

Inspirasjon

5 tips for å komme i gang med SMS-markedsføring

Statistikk viser at 95 % av alle SMS blir lest innen 3 minutter, og det er ingen hemmelighet at SMS-kommunikasjon er en effektiv kanal. Det viktig å trå varsomt, og følge en god strategi.

Les mer

Hvorfor bør du bruke SMS-markedsføring?

Ifølge Telenor sjekker de fleste nordmenn mobilen sin hvert sjette minutt. Det betyr at med SMS-kommunikasjon kan du nå en potensiell kunde 10 ganger i timen, og sjansen for at budskapet ditt blir lest er stor.

Les mer

Hvordan få flere salg med SMS-markedsføring?

99% av alle nordmenn mellom 12 og 49 år, eier en smarttelefon. Globalt har over 7 milliarder mennesker en mobiltelefon, noe som gjør at SMS-kanalen er et effektivt verktøy for kommunikasjon og salg.

Les mer