Nyhet: Strex Smittesporing

Få kontroll på ditt arrangement med enkel deltakerregistrering og utsendelse av SMS-varsel ved smitteutbrudd. Strex Smittesporing kan benyttes på alle arrangementer, møter eller sammenkomster.

Våre løsninger

App og web betaling

Trygg og enkel betaling integrert i egen app eller nettside. Vi har løsninger for alle flater og behov.

Les mer

SMS betaling

Den enkleste løsningen for små transaksjoner som donasjon, parkering, automatkjøp og voting.

Les mer

Strex Connect

SMS markedsføring, varsling og dialog med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger.

Les mer

Strex Smittesporing

Få kontroll på ditt arrangement med enkel deltakerregistrering og utsendelse av SMS -varsel ved smitteutbrudd

Les mer

Usikker på hva som dekker ditt behov?

For oss er det en selvfølge å sette kunden i fokus, og vi har en svært dedikert kundesupport. Vi jobber med kunden, vi snur oss kjapt og vi prøver alltid å tilrettelegge den løsningen som passer best for akkurat deg og din bedrift.

Kundereferanser

Over 700 brukersteder bruker i dag Strex sine løsninger til mobilbetaling og SMS markedsføring. Bredden er stor, og vi tilpasser løsninger til kundens behov. Du finner oss hos blant annet Redd barna, VG+, EasyPark, Fabel, Skyss transport, Oslo Taxi, Coca Cola. Under ser hva noen av våre kunder sier om vårt samarbeid!

  • Easypark
    Parkering
  • Skyss
    Offentlig transport
  • VG+
    Nyheter
  • Frelsesarmeen

Suksesshistorier

La kundene dine betale trygt, enkelt og kontaktløst

"Vi hadde behov for kontaktløs betalingsløsning på våre busser for kundegruppen som ikke kan bruke vår betalingsapp. I løpet av få dager fikk vi satt opp en fleksibel og enkel løsning for betaling via SMS". Møre og Romsdal Fylkeskommune og Fram kollektivtilbud.

Les mer

Vi fikk overveldende konvertering - nå kan vi redde flere liv!

I en hektisk hverdag trenger man enkle løsninger. Når hvert minutt teller har du ingen tid å miste. Slagappen kan redde liv, og takket være samarbeidet med Strex på bruk av SMS-kommunikasjon og SMS betaling kan de fortsette det livreddende arbeidet.

Les mer

Enkel onboarding + sømløs betaling = fornøyd kunde

"Det er mye raskere og enklere å betale med Strex betalingsløsning enn å betale med bankkort. Dessuten kommer regningen på mobilregningen og det er en fordel for kundene våre. Telefonen har man jo også alltid tilgjengelig" sier Ludvik Eide fra EasyPark.

Les mer