Hvordan øke salget med SMS

Smilende mann som titter ned på telefonen sin

Effektiv kommunikasjon med dine kunder

Handel på mobilen danker ut handel via PC-en, og markedet opplever press for å finne bedre metoder for å nå ut til sine kunder. Derfor burde du gjøre som mange andre organisasjoner allerede gjør- bruk SMS for å øke salget! I dag kommuniserer mange organisasjoner med nye og eksisterende kunder via sosiale medier, epost, dyre annonser eller plakater på holdeplasser. Noen velger også stands i gatene for å komme i direkte kontakt med kundene sine. Siden det handler om å nå kundene der de er, hvorfor ikke bruke en plattform som alle bruker mye tid på og de fleste har med seg overalt? SMS-markedsføring gir ofte gode resultater, og man når målgruppen direkte.

Hvordan kan organisasjonen din øke salget ved å bruke SMS på riktig måte? Sammen med våre samarbeidspartnere kan Strex skreddersy en enkel og riktig løsning for din bedrift.

Komplett løsning

WEB-verktøy og API’er

I dag leverer Strex betalingsløsninger til over 4 millioner nordmenn. Sluttkundene kan velge å betale med mobilregning, kort eller faktura, som betyr en fullverdig digital lommebok.
Som en naturlig videreutvikling tilbyr nå Strex en integrert kommunikasjonsløsning StrexConnect for et helhetlig produkt til markedet for SMS kommunikasjon og betaling. Med Strex sin moderne sky-løsning kan organisasjonen din enkelt ta betalt og kommunisere med dine sluttkunder på en effektiv måte. Vårt WEB-verktøy sørger for at du har full kontroll på dine kampanjer med moderne rapporter i samme løsning. Strex leverer både API tilgang og web basert B2C verktøy for kommunikasjon og betaling.

Strex API

Vi tilbyr SMS-løsning i bedriftens egne forretningssystemer.

Strex tilbyr moderne API’er for SMS kommunikasjon, som kan integreres i organisasjonens egne forretningsnære systemer slik som CRM, ERP eller varslingssystemer med flere. Strex har direkte oppkobling mot alle de norske mobiloperatørene – API’et støtter også SMS utsendelse til utenlandske mottakere. Mer informasjon om API’er finner du her. 

WEB-verktøy for bedriftsmarkedet

For organisasjoner som ønsker et verktøy for å kommunisere med sine kunder, ta betalt for tjenester eller refundere tidligere belastninger, har Strex laget en web-løsning som er enkel, intuitiv og fleksibel.

Andre mulige funksjoner i WEB-verktøy:

  • Betaling for dine produkter/tjenester
  • Statistikk for utsendte meldinger, betalinger m.m.
  • Kampanjeverktøy som kan fungere på toppen av dine øvrige systemer
  • Strex betalings- og abonnementsløsninger er tilgjengelig og kan integreres i kundedialogen.

Les mer om våre løsninger til bedriftsmarkedet her.

For å høre mer om StrexConnect kan du ringe oss på telefon 908 22 500 og tast #2 for å komme i direkte kontakt med salg og partner development. Strex-teamet er klare og vi ser frem til å dele vår kunnskap om våre fantastiske løsninger for din organisasjon.