Hjem Om Strex

Om Strex

 

Hånd som trykker på mobil

Strex er 100 prosent mobil, og du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt for varer og tjenester gjennom mobilabonnementet ditt. Hvis du ikke ønsker å benytte ditt mobilabonnement kan du imidlertid legge inn et betalingskort og få tilgang til våre tjenester. Dette administrer du enkelt ved å logge deg inn på Min Side. På Min side har du også full oversikt over dine transaksjoner.

Det er over 4 millioner av Norges befolkning som allerede har benyttet seg av en eller flere av Strex sine tjenester innenfor digitale medietjenester, transporttjenester, parkering og lading av elbil. I tillegg kan du benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste. Det er også mange som donerer til ulike veldedige formål gjennom SMS.

Strex leverer også en solid SMS kommunikasjonstjeneste, Strex Connect – med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Med Strex Connect får du SMS markedsføring, varsling og dialog for både små og store bedrifter. Velg mellom webverktøy direkte i nettleseren, eller via enkel API-integrasjon mot deres egne systemer.

Her ser du hvilken informasjon du kan finne om Strex via våre eiere:

Ice-logo Telia-logo Telenor-logo

Representerer du en bedrift og vil vite mer om hvordan din bedrift kan ta betalt med Strex? Les om våre bedriftsløsninger her , eller send en epost til sales@strex.no. Strex har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er under tilsyn av Finanstilsynet. Våre betalingstjenester blir blant annet regulert av ekomloven og finansavtaleloven.

Strex Payment AS                                     Strex Mobile Services AS
Karenlyst allé 53                                        Karenslyst allé 53
0279 Oslo, Norge                                      0279 Oslo, Norge
Org.nr 985 867 569 MVA                          Org.nr 927 347 830 MVA

E-post post@strex.no

 

Hva er forskjellen på Strex Payment AS versus Strex Mobile Services AS?

Strex AS har omorganisert driften av sine to forretningsområder betaling og kommunikasjon – både operasjonelt og forretningsmessig. I praksis betyr det at kommunikasjonsproduktet Strex Connect er skilt ut i et eget selskap med navnet Strex Mobile Services AS. Strex AS skifter navn til Strex Payment AS og drifter gjenværende forretningsområder. For deg som kunde er det ikke behov for å gjøre noe aktivt. Alle rutiner, produkter, priser og tekniske løsninger er uendret – og du vil automatisk bli henvist til det selskapet som leverer de produkter og tjenester du benytter.