Strex + Tinder = it's a match!

Strex + Tinder = it´s a match!

Strex og Tinder har gått sammen for å bidra til at enda flere møter nye mennesker.

Vi ønsker at det skal bli enda enklere å møte nye mennesker, og kanskje du møter noen med de samme interessene som deg? Noen å spille tennis med, eller kanskje en å dele neste fjelltur med? Selv på reise kan du møte lokale personer som kan vise deg stedet du har reist til, eller ta deg med på de interessene som dere har felles. Det er lett å starte en chat med en match når du vet at dere har noe til felles. Tinderappen lar deg legge til lidenskaper i profilen din, og få kontakt med andre som deler interessene dine.

Få 25 % rabatt på Tinder Gull med Strex!

Vi har gjort det enda enklere å tegne Tinder Gull-abonnement! Ved å benytte Strex som betalingsmetode får du 25 prosent rabatt på Tinder Gull. Beløpet belastes mobilregningen, og abonnementet er tegnet på 1 – 2 – 3! Raskt og effektivt for folk på farta.

Med Tinder Gull kan du:

  • Se hvem som matcher med deg
  • Nye Topp Utvalgte hver dag
  • 5 superlikes per uke
  • 1 gratis boost per måned
  • Alt du elsker fra Tinder Pluss

Med et Tinder Gull-abonnement kommer du raskere i kontakt med nye mennesker som du kan dele spennende opplevelser med. 

Betal med mobilregningen

Strex er en fleksibel, enkel og trygg betalingsløsning eid av Telenor, Telia og Ice, hvor du enkelt kan betale uten kredittkort, bankkonto eller app. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalingene belastes mobilregningen din.

Hvorfor vente? Start å sveipe i dag!