Hjem ice.net inn på eiersiden i Strex

ice.net inn på eiersiden i Strex

Nylig kom ice.net inn på eiersiden i Strex. Sammen med Telia og Telenor utgjør de nå en eierkonstellasjon med ambisjoner og gode forutsetninger for å utvikle Strex videre.

– Med ice.net på eiersiden får vi med oss en ny og spennende aktør som representerer det tredje mobilnettet. Med Strex er betaling av varer og tjenester via mobilregningen tilgjengelig for 4,5 millioner mobilkunder. 2,7 millioner av disse har allerede benyttet seg av tjenesten. Med dette er vi den største mobilbetalingsløsningen i Norge, sier daglig leder i Strex, Tove Mette Dramstad.

En milepæl

– Det er et viktig strategisk steg for oss å komme inn på eiersiden i Strex. Vi ser frem til å være med å definere framtiden for norsk mobilbetaling, sier administrerende direktør i ice.net Eivind Helgaker. Helgaker mener Strex er en naturlig del av deres tjenestetilbud, og at det er viktig å kunne tilby kundene en betalingsløsning som faktisk er 100 prosent mobil. – Vår visjon er å vokse som en unik og annerledes mobiloperatør. Samtidig er det viktig at vi kan samarbeide med de etablerte aktørene om å tilrettelegge en smidig og integrert betalingsløsning, avslutter Helgaker.

Les mer om Strex og ice.net, eller kontakt:

Daglig leder i Strex: Tove Mette Dramstad | tove-mette.dramstad@strex.no

Administrerende direktør i ice.net: Eivind Helgaker | eivind.helgaker@ice.net

ice.net er leverandør av mobiltelefoni og mobile bredbåndstjenester til bedrifter og privatpersoner i Norge. ice.net er Norges tredje største leverandør av mobile bredbåndstjenester, og startet i 2015 med mobiltelefoni. I dag er ice.net en fullverdig mobiloperatør med egen infrastruktur, og har spennende og annerledes tanker om fremtiden for norske mobilkunder. ice.net er en del av AINMT Holdings AB som inkluderer merkevaren Net1 i Sverige og Danmark, samt ice.net i Norge.