Med EasyPark og Strex er det enkelt å parkere på Gardermoen

Er du som oss, litt ekstra stressa på reisedagen? Nå er det enklere å parkere på Gardermoen med Strex og EasyPark.

Betal parkering på Gardermoen med Strex

Trafikken sto kanskje litt lenger enn vanlig, du glemte den ene genseren som hang til tørk, og passet lå ikke i den skuffen som det pleier. Det skal ikke så mye til for å vippe selv den beste planleggeren av pinnen når man skal ut og fly. Hvis du i tillegg møter på en kranglete parkeringsautomat, kan stressnivået skyte i været.

Fortvil ikke, med EasyPark og Strex kan du senke skuldrene. Vi kan ikke love deg at passet ligger der det skal neste gang, eller at flyet går på tiden, men vi kan sørge for en helt stressfri og enkel parkering. Så har du i hvert fall én ting mindre å tenke på. Alt du trenger å gjøre er å laste ned EasyPark-appen, og legg inn Strex som betalingsmetode. Bommen åpnes automatisk når du ankommer, start parkeringen i appen som vanlig, og når du forlater området avsluttes parkeringen automatisk ved hjelp av et kamera og skiltgjenkjenning. Parkeringen belastes mobilregningen. – Enkelt, ikke sant? Og er det én ting du ikke glemmer når du skal reise- så er det faktisk mobilen!

Lurer du på hva du ellers har brukt Strex til i det siste? Logg deg raskt og enkelt inn på Min Side og få oversikt. Kanskje du blir overrasket?

God tur!