Spørsmål og svar

Her får du svar på dine spørsmål om Strex.

 1. Svar

  Strex er den eneste norske mobilbetalingsløsningen som er 100 % mobil. Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalingene belastes mobilregningen din.

 2. Svar

  Hvis du er i Oslo eller i Trondheim så sender du en sms til 2288 med følgende tekst: PIGG OSLO alt. TRONDHEIM bilens reg.nr. Da har du ett dagsoblat som gjelder i 24 timer, og transaksjonen blir belastet din mobilregning.

  Er du i Stavanger så kan du logge deg inn i Easypark app’en og taste 5755 som takstgruppe. Deretter velger du alternativ for hvor lenge du ønsker oblat (1 dag, 31 dager eller 186 dager).

 3. Svar

  Har du betalt parkering, kjøpt en bussbillett eller kinobillett? Eller donert til TV-aksjonen med mobilen din? Da er sjansen stor for at du allerede har brukt Strex. I dag kan du betale med Strex hos mange utsalgssteder, og mange flere er på vei.

 4. Svar

  Når du har donert penger til et veldedig formål, kjøpt en vare eller tjeneste via SMS eller valgt Strex/mobilregning som betaling i en app eller nettbutikk, vil det på mobilregningen stå Strex på disse beløpene. Du kan enkelt logge deg inn på Min Side for å få opplysninger om hva du har kjøpt og når kjøpet ble foretatt.

 5. Svar

  Strex er en betalingsformidler, som mottar informasjon fra en leverandør om at mobilnummeret ditt skal belastes med kr XX for en tjeneste du har mottatt.

  Logg deg inn på MinSide for å se flere detaljer om belastningen.

   

 6. Svar

  Noen varer og tjenester er konsesjonsbelagt. Det betyr at du må inngå en avtale med oss for å kunne betale via mobilregningen. Når du registrerer deg og aksepterer våre vilkår er avtalen inngått, og du kan da handle fritt overalt der Strex er tilgjengelig som betalingsmiddel. Du trenger kun å registrere deg en gang og det koster ingen ting å registrere seg på Min Side.

 7. Svar

  Strex har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er underlagt strenge krav fra Finanstilsynet. I tillegg må vi være sikre på at vi ikke viser informasjon om deg til uvedkommende.

 8. Svar

  Klage og generelle henvendelser angående tjeneste eller vare bør rettes til leverandøren av varen/tjenesten. Du må logge deg inn på MinSide for å se alle detaljer om dine betalinger.

   

 9. Svar

  Du har valgt Strex Faktura slik at du kan få kjøpene som er gjort via mobiloperatørenes betalingstjenester på egen faktura, og ikke på mobilfakturaen som tidligere. For denne tjenesten benyttes Arvato Finance AS som underleverandør.

 10. Svar

  Har du spørsmål knyttet til betaling av fakturaen, kan du kontakte vår underleverandør Arvato Finance AS som er vår samarbeidspartner på Strex Faktura. Har du spørsmål knyttet til transaksjonene på fakturaen, kan du logge deg inn på strex.no/minside for å få en mer detaljert oversikt over dine transaksjoner.