Digital pause i hverdagen

Alle fortjener en liten pust i bakken. Noe som kan senke skuldrene, og få tankene til å flyte. Vi vil gjerne bidra, og kaster oss med på den digitale dugnaden.

Vi er godt i gang med andre arbeidsuke i en ny hverdag. En hverdag der mange må jobbe doble skift, med roller som sjonglerer mellom å være arbeidstaker, kokk, vaskehjelp, lærer og barnehageassistent. Skolearbeid skal følges opp, mat skal serveres og barn skal aktiviseres. Vi skjønner at hverdagen er travel, og derfor ønsker vi å bidra med noen gode tips, som kanskje kan gjøre dagene litt enklere for deg.

Nå handler det om å gjøre det litt lettere for oss selv, og bruke de midlene og mulighetene vi har for å få den nye hverdagen til å gå opp. Vi forstår at det er krevende, og derfor vil vi løfte frem noen av kundene våre som kan gi deg en liten pust i bakken. En pause i form av underholdning, læring og inspirasjon- og noen minutter fri.

Disse digitale løsningene har en ting til felles: De vil gi både deg og barna dine gode og lærerike opplevelser.

Pickatale: Pickatale er en lese- og lytteapp som gjør lesingen både morsom, lærerik og tilgjengelig, med over 2000 digitale bøker i et fargerikt og lekent univers for barn. Alle bøkene kombinerer lyd, tekst og illustrasjoner – så her er det noe for enhver smak.

Appen fungerer som et stort digitalt bibliotek, og barna kan selv velge om de vil lytte til, eller lese i bøkene. Lesetrening er viktig for alle fagene på skolen, og med Pickatale blir lesetreningen holdt ved like hjemme.

Fabel: Fabel har tusenvis av lydbøker samlet på ett sted. Her kan du velge og vrake mellom klassikere, krim og romantikk. Ønsker du noe for barna har de også en stor samling med barnebøker. Her finner alle i familien sine favoritter.

Filmweb: Av og til er det fint å koble helt av med en god film sammen med familien. Få filmtips på streamingguiden.filmweb.no

Plugg i øretelefonene (på enten deg eller barna) og ta deg en velfortjent pust i bakken. Vel vitende om at disse appene bidrar til både underholdning, læring, inspirasjon og glede.