Ny løsning burde være standard hos alle mobilselskap

 

Betaling via mobilregningen blir nå enda mer oversiktlig. Flere og flere benytter Strex som betalingsmiddel, hvor betalingene belastes mobilregningen. Strex er en betalingsløsning på lik linje med Visa, Vipps og Mastercard – og er eid av de norske mobiloperatørene.

På Strex.no får mobilkundene full oversikt over alle sine transaksjoner utført med Strex, men mange mobilkunder kontakter naturligvis mobilselskapet sitt for å få oversikt over sine transaksjoner. Flere mobilkunder har savnet en god og enkel oversikt over transaksjonene sine direkte i mobiloperatørens app, og derfor var det viktig for Chilimobil å få denne tjenesten på plass. Chilimobil så muligheten for å kunne integrere denne informasjonen fra Strex på en sikker og enkel måte direkte i mobiloperatørens app, slik at kundene slipper å forlate mobiloperatørens univers.

Chilimobil er stolt over å være første mobilselskap med en fullintegrasjonsløsning med Strex, og dette er med på å underbygge Chilimobil sin ambisjon om å tilby den beste appen i mobilmarkedet.

  • Vi har fått mange positive tilbakemeldinger av kunder, og mener at vi sammen med Strex nå kan tilby en god og oversiktlig betalingstjeneste. Kundene får nå all informasjon på et sted og slipper å bli sendt fram og tilbake mellom partene, sier Magnus Skaflestad, Markedssjef i Chilimobil.

Strex har også savnet at mobilkunder kan få full oversikt over transaksjonene sine direkte hos mobiloperatørene. Nå som den nye tjenesten er på plass, håper de flere mobiloperatører får den integrerte løsningen.

  • Vi er veldig fornøyde med at kundene nå kan få denne informasjonen direkte i Chilimobil-appen, og vi gratulerer Chilimobil med å være den første mobiloperatøren som har fått dette på plass, sier Tove Mette Dramstad, CEO i Strex.

Både hun og Skaflestad håper dette blir en standard løsning hos alle mobilselskap.

Om Strex:

Strex er en betalingsløsning eid av mobiloperatørene Telenor, Telia og Ice. Strex er 100 prosent mobil, og du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Det er over 4,5 millioner av Norges befolkning som allerede har benyttet seg av en eller flere av Strex sine tjenester. Les mer om strex her: www.strex.no

Om Chilimobil:

Chilimobil er et lavpris mobilselskap, startet i 2011. Chili er mest kjent for å være det første selskapet i Norge til å lanserte Fri Data og det første selskapet i Norden til å lage en heldigital eSIM-løsning for mobiltelefoner.