Hjem Betal med Strex

Betal med Strex

Med Strex er betaling blitt enklere enn noen gang. Varer og tjenester blir ganske enkelt belastet mobilregningen din. Har du betalt parkering, kjøpt en bussbillett eller donert til TV-aksjonen med mobilen din? Da er sjansen stor for at du allerede har brukt Strex mobilbetaling, og vet hvor trygt og enkelt det er.

Du trenger bare mobilen

– Ingen bankkort eller betalingsapp

 

Hvordan fungerer det?

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller en egen betalingsapp. Det eneste du trenger er en mobiltelefon og ditt telefonnummer, og alle betalinger belastes mobilregningen din. Strex fungerer uavhengig av type mobiltelefon, abonnement, operatør og operativsystem.

Betaling uten å dele kontoinformasjon

Syns du det er tungvint å legge inn kort- eller kontoinformasjonen din hver gang du skal handle på nett eller i en app, eller er du ukomfortabel med å oppgi denne informasjonen? Velger du Strex trenger du ikke lenger dele denne informasjon med utsalgsstedet.

Full oversikt over transaksjonene dine

Når du registrerer deg får du oversikt over alle dine transaksjoner fra Min Side på strex.no. Registreringen er enkel og rask, og er en sikkerhet for deg som betaler.
Register deg i dag

Hvor kan jeg betale med Strex?

For å gi deg en enklere hverdag jobber vi kontinuerlig med å gjøre Strex tilgjengelig der du er. I dag kan du betale med Strex i tusenvis av utsalgssteder og mange flere er på vei.

Store eiere gir trygghet

Strex eies av Telenor og Telia og er i dag Norges største tilbyder av mobilbetaling. Strex har e-pengekonsesjon fra Finansdepartementet og er underlagt Finanstilsynet. Våre betalingstjeneste blir blant annet regulert av ekomloven og finansavtaleloven.

Kom i gang med Strex

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg, så er du klar for å betale med Strex. Register deg som Strexbruker i dag du også!