For Filmweb Kinoklubb er lav churn helt avgjørende for å oppnå vekst over tid

Publisert 12.03.2024
Kinoklubben tilbyr Strex sin betalingsløsning slik at kundene kan betale medlemskapet sitt med mobilregningen. Vi har tatt en prat med Kinoklubbens leder Elisabeth Brinch, for å høre hva de synes om Strex sine tjenester. 

Kan du fortelle litt om Kinoklubben? 

Kinoklubben er en nasjonal klubb som gir medlemmene 50 % rabatt på minst 10 gode kinofilmer i året. Medlemskapet er et abonnement som koster 179,- per år, og kan brukes på 120 kinoer over hele landet.  

Hvordan oppleves vår tjeneste, og hvordan bruker dere den? 

Kinoklubben startet opp i februar 2016, og fra slutten av 2017 ble Strex lansert som betalingsvalg for medlemsavgiften.  

Fra påfølgende år, da vi skulle fornye alle medlemskapene som var registrert med Strex, så vi at denne betalingsmåten ga en veldig lav churn i forhold til andre betalingsmidler. Det er enkelt å bruke, og folk bytter sjelden mobilnummer. Dermed skjer fornyelsene hvert år sømløst og enkelt. For oss som driver med abonnementsprodukter er lav churn helt avgjørende for å oppnå vekst over tid. 

Hva er de mest imponerende resultatene? 

Strex har hjulpet oss med å mer enn tredoble medlemstallet siden vi startet samarbeidet, og de er en selvsagt partner også videre i arbeidet med å bygge en stor og velfungerende klubb. 

Tusen takk for praten Elisabeth! 

Ønsker du en enkel betalingsløsning for dine abonnement? Kontakt oss her så finner vi en løsning for deg og din bedrift.