Hjem Vil du være med å løfte oss til nye høyder?

Vil du være med å løfte oss til nye høyder?

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Vi er en av de største aktørene innen mobile betalings- og kommunikasjonsløsninger i det norske markedet og vår visjon er å utfordre og forenkle både hverdagstransaksjoner og måten bedriftene kommuniserer med sine kunder. For at vi skal løfte oss ytterligere, ser vi nå etter en entusiastisk Customer Development Manager som motiveres av å bygge nye relasjoner og skape gode kundeopplevelser.

Har du et ønske om å jobbe i en organisasjon i sterk vekst og har erfaring med løsningssalg? Da synes vi du bør lese videre.

Om stillingen:

Som Customer Development Manager i Strex vil du ha ansvar for salg av Strex sine produkter og konsepter til sluttkunder, brukersteder og til aktuelle samarbeidspartnere. Jobben innebærer blant annet følgende oppgaver:
· Identifisere og utvikle nettverk og relasjoner
· Prospektere potensielle nye kunder og gjennomføre salgsmøter
· Videreutvikle og ivareta relasjoner med eksisterende kunder
· Budsjettansvar for egen kundeportefølje
· Opplæring av brukersteder innenfor eget ansvarsområde

Hvem ser vi etter:

Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende bakgrunn og kompetanse:
· Høyere utdanning eller relevant erfaring som kompenserer for dette
· Erfaring fra B2B-salg
· Gjerne noen års erfaring fra løsningssalg/lignende rolle innenfor teknologi, telekommunikasjon eller betalingssystemer
· Interesse for teknologiske løsninger
· Erfaring innen bruk av IT-verktøy
· Flytende skriftlig og muntlig norsk (eller et annet skandinavisk språk) og engelsk

Vi tror du er en lagspiller som trives med å skape og videreutvikle relasjoner og nettverk. For oss er det viktig at du er selvgående, løsningsorientert og evner å jobbe både strategisk og operativt. Hvis du i tillegg har interesse for FinTech og innovative løsninger, da tror vi at du vil trives hos oss.

Stex tilbyr:

I Strex vil du få stor påvirkningskraft, og mulighet til å faktisk få til ting! Hos oss kan det nemlig gå raskt fra initiativ til gjennomføring av gode ideer. Arbeidshverdagen er variert og spennende, og du blir en del av et dynamisk fagmiljø med engasjerte kollegaer og stor takhøyde.

Nysgjerrig på stillingen?

MeyerHaugen har intervjuet CEO Tove Mette Dramstad og Head of Sales and Strategic Relations Espen Storaas om hva Strex ser etter i denne rollen som Customer Development Manager. Hør intervjuet her: https://on.soundcloud.com/7WB4B

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no eller 907 28 963.

Om arbeidsgiveren

Strex er eid av Telenor, Telia og Ice og leverer en bankuavhengig betalingsløsning, samt kommunikasjonsløsninger til små og store bedrifter. Markedet for mobile betalingsløsninger er i vekst med aktører som ApplePay, GooglePay og Vipps som noen av de større aktørene. Med nærmere 4,5 millioner brukere er Strex en av de største aktørene i det norske markedet.

Med Strex kan du blant annet kjøpe kinobilletter, abonnement på Aftenposten og VG+, bussbilletter, samt parkering og lading av el-bil. Du kan også benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste.

Strex leverer også en solid SMS kommunikasjonstjeneste med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Med Strex Connect får du SMS markedsføring, varsling og dialog for både små og store bedrifter.

Strex holder til på Skøyen og har i dag 16 ansatte.

Søknadsfrist: 15.01.2023

Søk her