Strex søker – Key Account Manager

selger strex

Strex AS er en bankuavhengig betalingsløsning fra Telenor, Telia og Ice. Strex er 100% mobil – du trenger hverken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt med mobilabonnementet ditt og er tilgjengelig for alle – uansett type telefon og abonnement.

Markedet for mobile betalingsløsninger er i vekst med aktører som ApplePay, GooglePay og Vipps. Strex AS har over 4 millioner brukere og er markedsleder i Norge.
Med Strex kan du kjøpe kinobilletter, abonnement på VG+ eller Aftenposten, kjøpe bussbilletter, betale for parkering eller lading av el bil. Du kan også benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime, betaler medlemsavgift samt en rekke abonnementstjeneste. Det er også mange som donerer til ulike veldedige formål gjennom vår SMS-tjeneste med 4 siffer.

Key Account Manager

Du får ansvar for salg av Strex sine tjenester. Som Key Account Manager planlegger og gjennomfører du salgsaktiviteter og kundepleie. Du rapporterer til Salgssjef – Head of Sales.

Vi kan tilby
Strex er et fremtidsrettet og lønnsomt konsept rigget for vekst. Vi er et dynamisk team som jobber tett sammen, på tvers av forretningskonsepter. Du blir involvert i mange problemstillinger og får et stort ansvar. Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Skøyen i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Ansvarsområde
Du er vår kundefront med ansvar for en fortsatt lønnsom vekst innen mobil betaling og eventuelle nye tjenester som understøtter operatørenes tjenestespekter. Herunder;

  • Videreutvikle eksisterende kunder/partnere: prioritere, planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter inkludert kompetansebyggende aktiviteter for å realisere potensialet i kontraktene.
  • Prospecting i prioriterte kundesegmenter.
  • Møtebooking: avdekke behov og skreddersy løsning kunden finner attraktivt.
  • Budsjettansvar for egne kunder/partnere.

Ønskede kvalifikasjoner
Du har erfaring fra løsningssalg innenfor IT teknologi, telekommunikasjon, betalingssystemer eller lignende.
Du har bachelor i Business Administration/Computer Science/Telecom/Sales/Marketing e.l.

Slik søker du

Du trenger kun mobilen: Dropp papir, tunge filer og lange tekster – ta opp mobilen og send oss en video på maks 3 minutter hvor du gir en kort presentasjon av deg selv og svarer på følgende spørsmål:

  • Fullt navn
  • Hvem er du
  • Hvorfor søker du
  • Hvorfor skal vi ansette deg
  • Fortell oss hva du har brukt Strex til ved å logge deg inn via strex.no

Send inn din video til – jobb@strex.no snarest og innen 24. februar 2019.
Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner Wicklund-Hansen International AS v/Lars Kvam Kristoffersen på tlf 977 77 776.