Hjem Er du vår nye salgssjef?

Er du vår nye salgssjef?

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Våre løsninger forenkler og øker verdien av hverdagstransaksjoner. Vi er nå klare for neste steg. For å lykkes med dette, trenger vi å styrke laget med en dyktig salgssjef. Som salgssjef vil du lede et team på fire selgere. Er du en person som skaper energi og driv hos de rundt deg? Motiveres du primært av å gjøre andre gode og skape gode kundeopplevelser, da bør du lese videre.

Om stillingen

Som salgssjef vil dine primære oppgaver være å bygge et sterkt salgsteam, skape resultater og fornøyde kunder. Salgssjefen rapporterer til CEO og er en del av selskapet ledergruppe. Stillingen innebærer følgende ansvar og oppgaver:

 • Salg av Strex sine produkter og tjenester
 • Ledelse og coaching av selskapets salgsteam
 • Utvikling av salgsstrategier, og sikre riktig/nødvendig «go to market approach»
 • Planlegging og prioritering av salgsaktiviteter og prospekting
 • Implementere gode arbeidsprosesser rundt salg av Strex sine produkter og tjenester
 • Budsjettansvar – eget og gjennom salgsteam
 • Salgssjef vil utgjøre en operativ del av salgsteamet

Hvem ser vi etter:

Vi tror du har best forutsetninger for å lykkes om du har følgende erfaring og egenskaper:

 • Høyere utdanning innen Business Administration eller Computer Science/Telecom/Sales/Marketing, eller relevant erfaring som kompenserer for dette
 • Minimum 3 års erfaring fra salgs- eller markedsføringsledelse innenfor IT teknologi, telekommunikasjon eller betalingssystemer – fortrinnsvis salgsledererfaring
 • Erfaring med personalansvar
 • Erfaring med å oppnå salgsresultater – B2B/løsningssalg
 • Interesse for teknologiske/mobile løsninger
 • Erfaring innen bruk av IT-verktøy
 • Flytende skriftlig og muntlig i norsk og engelsk
 • Erfaring fra prosjektledelse

Vi ser etter en person som er nysgjerrig på muligheter og mennesker, og som både er strategisk og operativ. For oss er det viktig at du er strukturert, løsningsorientert og selvgående. Hvis du i tillegg er en inspirerende lagspiller, med stort pågangsmot og som trives med hektiske arbeidsdager, da tror vi at du vil trives hos oss.

Strex tilbyr:

Hos oss i Strex vil du få stor påvirkningskraft både i din egen rolle og til å forme selskapet videre. Arbeidshverdagen er aldri lik, og det skjer virkelig ting hele tiden. Du vil få mulighet til å faktisk få ting til og beslutningsveiene hos oss er korte.

Kjenner du deg igjen?

Har du lyst å jobbe i Strex, vil vi høre fra deg. Send oss gjerne en søknad og CV hvor du forteller om relevant erfaring. Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (tlf. 907 28 963) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).

Vi ser fram til å høre fra deg og gjør oppmerksom på at søknader vurderes fortløpende.

Om Strex

Strex er en bankuavhengig betalingsløsning fra Telenor, Telia og Ice. Strex er 100% mobil, du trenger verken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt med mobilabonnementet ditt. Hvis du ikke ønsker å benytte ditt mobilabonnement, kan du imidlertid legge inn et betalingskort.

Markedet for mobile betalingsløsninger er i vekst med aktører som ApplePay, GooglePay og Vipps som noen av de større aktørene. Med nærmere 4,5 millioner brukere er Strex en av de største aktørene i det norske markedet.
Med Strex Payment kan du blant annet kjøpe kinobilletter, abonnement på Aftenposten og VG+, bussbilletter, samt parkering og lading av el-bil. Du kan også benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste. Strex leverer også en solid SMS kommunikasjonstjeneste – med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Med Strex Connect får du SMS markedsføring, varsling og dialog for både små og store bedrifter.
Strex holder til ved Thune på Skøyen og har i dag 15 egne ansatte.