Strex i pressen

ice.net inn på eiersiden i Strex

Nylig kom ice.net inn på eiersiden i Strex. Sammen med Telia og Telenor utgjør de nå en eierkonstellasjon med ambisjoner og gode forutsetninger for å utvikle Strex videre.
– Med ice.net på eiersiden får vi med oss en ny og spennende aktør som representerer det tredje mobilnettet. Med Strex er betaling av varer og tjenester via […]

Les mer

Vedtak fra Forbrukerombudet

Strex har mottatt et vedtak om tvangsmulkt på 1 million kroner fra Forbrukerombudet. Bakgrunnen for vedtaket er at Forbrukerombudet mener Strex lar forbrukere benytte seg av betalingstjenesten for tjenester som etter Forbrukerombudets mening faller inn under finansavtaleloven, uten at det først er inngått rammeavtale, og uten at forbrukerne har fått opplysningene som kreves etter finansavtaleloven.
Strex […]

Les mer

Strex og Redd Barna lanserer enklere betaling med mobilen

Strex og Redd Barna lanserer i dag en ny løsning som gjør det enklere å hjelpe barn som er utsatt for krig og katastrofer. Med kun et par klikk på mobilen kan du nå raskt og enkelt støtte Redd Barnas livsviktige arbeid. Løsningen er utviklet i samarbeid med ViaNett, Apt, Telia og Telenor.
Alt som kreves […]

Les mer

Strex og Ruter inngår samarbeid

Strex og Ruter inngår samarbeid om betalingsløsning i Ruters mobilapp RuterBillett. Løsningen blir tilgjengelig for alle som eier en mobiltelefon, og betalingen belastes mobilfakturaen. Strex er Norges eneste betalingsløsning som er 100 % mobil. Strex er tilgjengelig for alle som har en mobiltelefon – uansett type telefon og mobilabonnement. Dermed kan 4.2 millioner norske mobilkunder […]

Les mer

Teleoperatørene satser i mobilbetalingskampen

Strex er Norges eneste betalingsløsning som er 100 % mobil. Strex er tilgjengelig for alle som eier en mobiltelefon – uansett type telefon og mobilabonnement. Dermed kan 4.2 millioner norske mobilkunder betale for varer og tjenester uten bankkort, og uten å måtte laste ned nye betalingsapper.
Strex’ løsning for betaling via SMS har vært svært populær […]

Les mer

TV-aksjonen 2015

Søndag 18. oktober går den årlige tv-aksjonen av stabelen og for første gang kan du gi via sms. Send sms TVA til 2133 for å gi 200 kroner.
Strex og Intelecom gir deg muligheten til å gi ved å sende sms. Veldig mange er allerede godt kjent med hvordan man donerer via sms, og Strex er […]

Les mer