Hjem Vil du gjøre oss skikkelig gode på markedsføring?

Vil du gjøre oss skikkelig gode på markedsføring?

Dame går inne på kontor

Vi søker markedsansvarlig!

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Våre løsninger forenkler og øker verdien av hverdagstransaksjoner. Vi er nå klare for neste steg. For å lykkes med dette, trenger vi å styrke laget med en dyktig markedsansvarlig som får ansvaret for markedsføringen i selskapet!

Dersom dette er en utfordring du ser etter – lytt gjerne til podcasten til MeyerHaugen med administrerende direktør Tove Mette Dramstad for å finne ut mer om hva Strex er på jakt etter i denne rollen.

Hvem er du?

Du har antageligvis en bachelorgrad innen markedsføring, kommunikasjon eller annen relevant utdannelse. I tillegg har du noen års erfaring med markedsansvar innen B2B og god operativ kjennskap til digitale markedsføringsverktøy. Har du erfaring med prosjektledelse i tillegg, er det helt topp! Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan utnytte markedsteknologi for å øke både synlighet og relevans overfor våre målgrupper, ligger mye til rette for at du vil passe godt inn som vår nye markedsansvarlig. For å lykkes på dette området trenger vi deg som også liker å skrive og mener at godt språk er viktig i kommunikasjonen, både internt og eksternt. Vi tror du er en strukturert og selvgående person som er glad i folk, ser muligheter der andre ser begrensninger og har mye energi og gjennomføringskraft!

Hva er ditt ansvar?

Etter mange år med outsourcing av markedsføringstjenester ser vi nå behovet for å ha en intern, dedikert ressurs som skal eie dette fagområdet. Som markedsansvarlig i Strex vil du ha hovedfokus på B2B-markedet med både det strategiske og det operative ansvaret for markedsføring. Imidlertid vil tyngdepunktet i rollen ligge på det operative arbeidet. Du vil være ansvarlig for å styrke vår merkevarekjennskap hos målgruppene gjennom økt synlighet i markedet.

På en del områder vil du jobbe alene, men på andre områder vil du være bestiller av kompetanse og løsninger der du må involvere eksterne samarbeidspartnere. En viktig del av ditt ansvarsområde vil også være å jobbe kontinuerlig med operatørene og relevante brukersteder. Du vil samarbeide tett med både salg, produkt og kundesenter, og rapportere direkte til administrerende direktør.

Noen sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Utarbeide og implementere markedsplanen for selskapet
  • Lage og presentere planer og forslag til ledelse og partnere
  • Produsere innhold med tekst og bilder som f.eks blogginnlegg, nyhetsbrev og artikler
  • Publisere relevant innhold i digitale/sosiale medier
  • Holde hjemmesiden levende og oppdatert, gjøre den brukervennlig med et godt design
  • Lage kampanjer sammen med brukerstedene

Hva får du?

Du får stor påvirkningskraft og mulighet til å faktisk få til ting! Hos oss kan det nemlig gå raskt fra initiativ til gjennomføring av gode ideer. Liker du deg i utfordrerposisjon, kan du brette opp ermene sammen med en sammensveiset gjeng med veldig engasjerte folk som virkelig står på for selskapet! Hvis du liker å jobbe selvstendig og strukturert, og med stor bredde innenfor markedsføringsfaget, tror vi du vil trives hos oss.

Nysgjerrig på stillingen?

Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Ellen Ruth i MeyerHaugen på mail: ellen@meyerhaugen.no eller tlf: 907 28 963 for mer info eller en uformell prat om stillingen.

Søknad kan sendes inn her. Søknadsfrist 16.januar 2022. Søknader vurderes fortløpende.

Om Strex

Strex er en bankuavhengig betalingsløsning fra Telenor, Telia og Ice. Strex er 100% mobil, du trenger verken bankkort eller en betalingsapp. Du betaler raskt og enkelt med mobilabonnementet ditt. Hvis du ikke ønsker å benytte ditt mobilabonnement, kan du imidlertid legge inn et betalingskort.

Markedet for mobile betalingsløsninger er i vekst med aktører som ApplePay, GooglePay og Vipps som noen av de større aktørene. Med nærmere 4,5 millioner brukere er Strex en av de største aktørene i det norske markedet.

Med Strex Payment kan du blant annet kjøpe kinobilletter, abonnement på Aftenposten og VG+, bussbilletter, samt parkering og lading av el-bil. Du kan også benytte Strex ved strømming av musikk, kjøp av brus og snacks fra automat, når du stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler medlemsavgift eller en abonnementstjeneste. Strex leverer også en solid SMS kommunikasjonstjeneste med mulighet for sømløs integrasjon av våre betalingsløsninger. Med Strex Connect får du SMS markedsføring, varsling og dialog for både små og store bedrifter. Strex holder til ved Thune på Skøyen og har i dag 15 egne ansatte.