Strex søker Partner Development Manager

Strex forholder seg til Telenor og Telia som Vipps forholder seg til DnB og Sparebank1. Vi utfordrer mobilbransjen innenfra, og tilbyr mobilbetaling og nå også kundedialog på mobilen. Du som kan salg og partnerutvikling og er klar for et fremtidsrettet jobbskifte bør søke nå!

 

Som Partner Development Manager planlegger og gjennomfører du kompetanse- og salgsaktiviteter mot våre viktigste partnere, og utvikler nye partnere innen mobilbetaling og kundedialog. I vår partnergruppe inngår distributører som Puzzel og Link Mobility, samt kunder som Schibsted med underliggende selskaper.

Ansvarsområder

  • Behovsavklaring og tilpasning av løsninger
  • Kontakt med nye, potensielle kunder (40 %) og utvikle eksisterende kunder (60 %)
  • Videreutvikle eksisterende partnere via aktiviteter, kurs og kompetansebyggende aktiviteter
  • Utvikle flere og bedre partnere i en av våre prioriterte bransjer: Media, kollektivtransport, parkering og el-billading, spill og underholdning eller varslings- og informasjonstjenester.

Er det deg vi ser etter?

Den rette personen har trolig noen års erfaring fra løsningssalg innen programvare, teknologi, betalingssystemer eller lignende. Erfaring fra partnerutvikling er en fordel. Du er løsningsorientert og uredd, men også strukturert, og har gjerne jobbet i Salesforce eller lignende systemer. Om du også har erfaring med å selge API er det et stort pluss! Forstå trender og utfordringer innen en eller flere bransjer.

Hvorfor Strex?

Strex satser nå på vekst med flere nyheter i markedet, deriblant løsninger som utnytter vårt API og tjenester innen kundedialog. Vi er et ungt og dynamisk team, der du vil få en viktig rolle med stor påvirkning på vår utvikling og vekst. Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Skøyen i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du vil tilhøre et team på 4 og rapporterer til Head of Sales & Partner Development.

Slik søker du

Send en kortfattet søknad med CV til jobb@strex.no. Vi ansetter fortløpende, søkere bes derfor søke så snart som mulig.
Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner Wicklund-Hansen International AS v/Lars Kvam Kristoffersen på 977 77 776.

Ønsker du å forstå mer om markedet for mobil betaling – her er en liste med artikler vi raskt gir deg en oversikt:

Lær mer om Strex

Les mer om M-PESA, verdens første mobil betaling, i E24

Digi.no skriver at banker aksepterer Google Pay