Strex søker Partner Development Associate

Strex forholder seg til Telenor og Telia som Vipps forholder seg til DnB og Sparebank1. Vi utfordrer mobilbransjen innenfra, og tilbyr mobilbetaling og nå også kundedialog på mobilen. Du som kan salg og partnerutvikling og er klar for et fremtidsrettet jobbskifte bør søke nå!

Som Partner Development Associate vil du primært etablere nye kunderelasjoner gjennom å ta kontakt og booke møter, men også utvikle relasjoner til de som allerede har avtale med oss innen mobilbetaling og kundedialog. Vi har i dag ca. 700 kunder i form av ulike selskaper som ønsker å levere betaling med mobilen. Nå vil vi også tilby dialog med kundene gjennom vår løsning.

Ansvarsområder

  • Kontakte potensielle kunder (80 %) og utvikle eksisterende kunder (20 %).
  • Bidra på kurs og kompetansebyggende aktiviteter for våre partnerne
  • Utvikle flere og bedre partnere i en av våre prioriterte bransjer: Media, kollektivtransport, parkering og el-billading, spill og underholdning eller varslings- og informasjonstjenester

Er det deg vi ser etter?

Du har 1-2 års erfaring med salg og trives med å jobbe med teknologi. Du jobber papirløst og holder deg oppdatert på trender og ny teknologi. Har du jobberfaring innen programvare, teknologi, betalingssystemer eller lignende er det en fordel. Du er løsningsorientert og uredd men også strukturert, og er gjerne kjent med Salesforce eller lignende systemer.

Hvorfor Strex?

Strex satser nå på vekst med flere nyheter i markedet, deriblant løsninger som utnytter vårt API og tjenester innen kundedialog. Vi er et ungt og dynamisk team, der du vil få en viktig rolle med stort ansvar. Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Skøyen i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger. Hos oss vil du få god oppfølging og en bratt læringskurve, samt en viktig rolle i et team på 4. Du rapporterer til Head of Sales & Partner Development.

Slik søker du

Send en kortfattet søknad med CV til jobb@strex.no. Vi ansetter fortløpende, søkere bes derfor søke så snart som mulig.
Du kan også kontakte vår rekrutteringspartner Wicklund-Hansen International AS v/Lars Kvam Kristoffersen på 977 77 776.

Ønsker du å forstå mer om markedet for mobil betaling – her er en liste med artikler vi raskt gir deg en oversikt:

Lær mer om Strex

Les mer om M-PESA, verdens første mobil betaling, i E24

Digi.no skriver at banker aksepterer Google Pay