EasyPark – den eneste parkeringsappen som kan brukes overalt!

Det finnes mange ulike parkeringssystemer. EasyPark er den eneste parkeringsappen som fungerer over hele landet, på både kommunale og private parkeringsplasser – og der du kan betale med mobilregningen.

Parker bilen med EasyPark og Strex

Ingen skilt på kommunale plasser i Oslo, men like brukervennlig

Du har kanskje lagt merke til EasyParks rosa og lilla skilt ved parkeringsautomaten? Unntaket er Oslo, der det ikke er skilt på offentlige parkeringsplasser. Kommunen har så langt ikke godtatt eksponering på ”egen” eiendom, noe som ofte fører til misforståelser. Men ikke fortvil: EasyPark fungerer på alle kommunale og private gateplasser i Oslo. Der det ikke er skilt, kan du se etter riktig takstgruppe på automaten eller bruke kartfunksjonen i appen.

Last ned EasyPark-appen, så blir det enklere for deg å finne parkeringsplass, parkere, betale og justere parkeringstiden. Velger du Strex som betalingsalternativ betaler du enkelt via mobilregningen din. Du parkerer på et blunk, og rekker til og med å få med deg en kaffe på veien – helt uten parkeringsbillett, kredittkort eller kontoinformasjon. Raskt, enkelt og effektivt!

EasyPark & Strex på 1-2-3

  1. Velg Strex mobilregning i EasyPark-appen (eller betal med SMS på de automatene der appen ikke kan brukes)
  2. Velg takstgruppe fra parkeringsautomaten og angi parkeringstid
  3. Legg inn bilnummeret ditt (kun første gang)

Les mer om EasyPark her.

Ingen bank. Ingen kort. Bare mobilen.